‘Dezelfde doelen nastreven’

WIE

Stig Van de Wynkele (42)

WORDT

De managing director van de divisie Industrial Door Solutions voor België en Luxemburg voor Assa Abloy Entrance Systems. Het bedrijf is een wereldwijde leverancier van automatische toegangsoplossingen. De Zweedse multinational is in België en Luxemburg goed voor een omzet van meer dan 65 miljoen euro en 250 werknemers.

WAS

Stig Van de Wynkele is van opleiding een industrieel ingenieur elektromechanica. Al sinds 2007 is hij actief in verschillende managementfuncties bij Assa Abloy Entrance Systems, van operationsmanager tot servicemanager.

WIL

“Ons bedrijf heeft zijn grote en kleine zorgen, maar dat is niet meer dan normaal. Een onderneming of een organisatie functioneert het beste als de directie en de medewerkers dezelfde doelen nastreven. Onderlinge verbondenheid en samenhorigheid vormen daarvoor belangrijke fundamenten. Het is vitaal alle waarden, doelen en talenten boven tafel te krijgen. Wat willen we bereiken? Wat verwachten we van elkaar? Hoe realiseren we dat?

“Gedeelde verantwoordelijkheden leiden tot een beter bedrijf. Als CEO is het mijn opdracht dat principe niet blindelings toe te passen, maar de mensen op te volgen met de juiste prestatie-indicatoren. De finale doelstelling is een cultuur in onze organisatie te creëren waarmee het streven naar optimale kwaliteit en klantgerichtheid actief wordt gestimuleerd. Concreet betekent dat dat alle medewerkers van Assy Abloy Entrance Systems zich inspannen om de juiste diensten op de juiste plaats en op het afgesproken tijdstip te leveren met de juiste kwaliteit.”

VRIJE TIJD

Padel, gezin.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content