De markt is volgens Luminus voldoende gestabiliseerd. Dat berichten De Standaard, Het Nieuwsblad, de Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.

"Wie het contract ­tekent, moet er wel rekening mee houden dat het minstens dertig dagen duurt voor de energie geleverd wordt", zegt Nico De Bie, woordvoerder van Luminus, in de kranten. Die wachttijd kan oplopen tot negentig dagen, waarbij wel de prijs geldt van de dag van afsluiting. "Als de prijzen sterk zouden dalen de ­komende maanden, kan zo'n vast contract wel eens duur uitvallen", zegt Leen Van­dezande, woordvoerder van de Vlaamse ­Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (Vreg). Andere energieleveranciers houden de boot voorlopig af .

De markt is volgens Luminus voldoende gestabiliseerd. Dat berichten De Standaard, Het Nieuwsblad, de Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg."Wie het contract ­tekent, moet er wel rekening mee houden dat het minstens dertig dagen duurt voor de energie geleverd wordt", zegt Nico De Bie, woordvoerder van Luminus, in de kranten. Die wachttijd kan oplopen tot negentig dagen, waarbij wel de prijs geldt van de dag van afsluiting. "Als de prijzen sterk zouden dalen de ­komende maanden, kan zo'n vast contract wel eens duur uitvallen", zegt Leen Van­dezande, woordvoerder van de Vlaamse ­Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (Vreg). Andere energieleveranciers houden de boot voorlopig af .