De portefeuille bevat vijf projecten, waarvan de renovatie en uitbreiding van een winkelcentrum in Genk en de herontwikkeling van een winkelcentrum in Waterloo de grootste zijn. Alle projecten bevinden zich nog in een vroege fase van ontwikkeling.

Daarom is de initiële investering voor de overname beperkt tot 19,6 miljoen euro. Het totale toekomstige investeringsvolume bedraagt ongeveer 150 miljoen euro.

De Belgische winkelmarkt kenmerkt zich door een relatief beperkt aantal winkelcentra, waarvan er zelden een te koop komt, aldus de
bevak. Door de transactie wordt Wereldhave Belgium nu een sterke speler op de Belgische winkelcentrummarkt, meldt het bedrijf.

Het personeel van ING Real Estate Development in België maakt de overstap naar Wereldhave Belgium. Het gaat om 15 personeelsleden.

De portefeuille bevat vijf projecten, waarvan de renovatie en uitbreiding van een winkelcentrum in Genk en de herontwikkeling van een winkelcentrum in Waterloo de grootste zijn. Alle projecten bevinden zich nog in een vroege fase van ontwikkeling. Daarom is de initiële investering voor de overname beperkt tot 19,6 miljoen euro. Het totale toekomstige investeringsvolume bedraagt ongeveer 150 miljoen euro. De Belgische winkelmarkt kenmerkt zich door een relatief beperkt aantal winkelcentra, waarvan er zelden een te koop komt, aldus de bevak. Door de transactie wordt Wereldhave Belgium nu een sterke speler op de Belgische winkelcentrummarkt, meldt het bedrijf. Het personeel van ING Real Estate Development in België maakt de overstap naar Wereldhave Belgium. Het gaat om 15 personeelsleden.