Het antwoord op die vraag luidt onder andere een kleine studio van 29 vierkante meter in hartje Parijs, of een ruime gezinswoning van 280 vierkante meter in Puerto Rico.

In Manhattan, in New York, is eenvoudigweg niets beschikbaar voor 250.000 euro. In Praag daarentegen vind je voor dezelfde prijs een woning van 120 vierkante meter in het centrum van de stad.

In ons land bedraagt de gemiddelde verkoopprijs momenteel 174.354 euro. Dat is een stijging met 2,5 procent op een jaar tijd. Bij ons is vooral de plaats waar het vastgoed gelegen is bepalend. Dat heeft te maken met de regio of de geografische ligging en met de onmiddellijke nabijheid van een aangename, rustige omgeving, luidt het in een persbericht van Century 21.

Ook het niveau van de intrestvoeten van de hypothecaire leningen en de koopkracht van de lokale bevolking zijn bepalend. Voor 250.000 euro vind je in het centrum van Brussel een pand van 110 vierkante meter, en in Luik zelfs een van 300 vierkante meter. In Antwerpen en Kortrijk telt een rijhuis van die categorie vier slaapkamers, terwijl je in Gent en Bergen zelfs eigenaar kunt worden van een alleenstaand huis voor die prijs.

Het antwoord op die vraag luidt onder andere een kleine studio van 29 vierkante meter in hartje Parijs, of een ruime gezinswoning van 280 vierkante meter in Puerto Rico. In Manhattan, in New York, is eenvoudigweg niets beschikbaar voor 250.000 euro. In Praag daarentegen vind je voor dezelfde prijs een woning van 120 vierkante meter in het centrum van de stad. In ons land bedraagt de gemiddelde verkoopprijs momenteel 174.354 euro. Dat is een stijging met 2,5 procent op een jaar tijd. Bij ons is vooral de plaats waar het vastgoed gelegen is bepalend. Dat heeft te maken met de regio of de geografische ligging en met de onmiddellijke nabijheid van een aangename, rustige omgeving, luidt het in een persbericht van Century 21. Ook het niveau van de intrestvoeten van de hypothecaire leningen en de koopkracht van de lokale bevolking zijn bepalend. Voor 250.000 euro vind je in het centrum van Brussel een pand van 110 vierkante meter, en in Luik zelfs een van 300 vierkante meter. In Antwerpen en Kortrijk telt een rijhuis van die categorie vier slaapkamers, terwijl je in Gent en Bergen zelfs eigenaar kunt worden van een alleenstaand huis voor die prijs.