Philippe Van der Beken is benoemd tot managing director Continental Europe bij de Australische vastgoedgroep Goodman.

Voor Van der Beken is het een terugkeer naar Goodman. Tussen 2005 en 2008 was hij al Executive Corporate Transactions bij de Australische groep en lid van de directie van het pan-Europese logistieke vastgoedfonds Goodman European Logistics Fund (GELF). Tot voor kort was Van der Beken algemeen directeur bij de Brusselse Vastgoedontwikkelaar IRET (Eric De Vocht).

In zijn nieuwe functie wordt Philippe Van der Beken verantwoordelijk voor de activiteiten van Goodman op het Europese continent. Hij zal rapporteren aan Danny Peeters, CEO continentaal Europa, die vanaf 1 januari 2013 toetreedt tot de raad van bestuur van Goodman Group als uitvoerend bestuurder. Peeters zal de raad van bestuur bijstaan bij de bedrijfsopvolging. Hij is ook een van de twee Goodman-leden in de raad van bestuur van de joint venture met WTORRE die gericht is op de Braziliaanse markt.

Goodman is een van de belangrijkste investeerders en beheerders van logistiek vastgoed. De vastgoedgroep beheert meer dan 2,4 miljard euro aan activa in Europa via 113 logistieke vastgoedprojecten in 11 landen. In ons land nam Goodman in 2006 Eurinpro (Bart Verhaeghe) over. (LV)

Philippe Van der Beken is benoemd tot managing director Continental Europe bij de Australische vastgoedgroep Goodman. Voor Van der Beken is het een terugkeer naar Goodman. Tussen 2005 en 2008 was hij al Executive Corporate Transactions bij de Australische groep en lid van de directie van het pan-Europese logistieke vastgoedfonds Goodman European Logistics Fund (GELF). Tot voor kort was Van der Beken algemeen directeur bij de Brusselse Vastgoedontwikkelaar IRET (Eric De Vocht). In zijn nieuwe functie wordt Philippe Van der Beken verantwoordelijk voor de activiteiten van Goodman op het Europese continent. Hij zal rapporteren aan Danny Peeters, CEO continentaal Europa, die vanaf 1 januari 2013 toetreedt tot de raad van bestuur van Goodman Group als uitvoerend bestuurder. Peeters zal de raad van bestuur bijstaan bij de bedrijfsopvolging. Hij is ook een van de twee Goodman-leden in de raad van bestuur van de joint venture met WTORRE die gericht is op de Braziliaanse markt.Goodman is een van de belangrijkste investeerders en beheerders van logistiek vastgoed. De vastgoedgroep beheert meer dan 2,4 miljard euro aan activa in Europa via 113 logistieke vastgoedprojecten in 11 landen. In ons land nam Goodman in 2006 Eurinpro (Bart Verhaeghe) over. (LV)