Door zich aan te sluiten bij een keten wil het hotel zich opnieuw op de kaart zetten en genieten van de schaalvoordelen.

Het is de intentie van de eigenaar, de familie Desimpel, en de

nternationale keten om in drie fasen het Oostendse complex opnieuw naar de top te brengen. In 2010 zullen de openbare ruimten een opfrisbeurt krijgen. Intussen wordt de conceptuele visie verder uitgewerkt. In 2011 zullen het hotel en de conferentieruimten worden aangepakt.

De laatste fase voorziet de creatie van een uniek wellnesscentrum in de gewelven van het complex. Vroeger waren gelijksoortige faciliteiten aanwezig waardoor er zich bouwtechnisch weinig problemen zouden voordoen.

De volledige renovatie moet in 2014 zijn afgerond. Het Thermae Palace werd op het einde van de negentiende eeuw gebouwd als kuuroord. In 1933 werd het heropend als hotel. Het complex werd opgericht in opdracht van koning Leopold II die vaak in Oostende

vertoefde en van de badplaats een pleisterplek maakte voor adel en rijken.

Het hotel beschikt vandaag over 149 kamers en tien suites, een gastronomisch restaurant, een brasserie, achttien multifunctionele zalen met een capaciteit tot 500 personen, een sauna en een fitnessruimte.

Apollo Hotels & Resorts is de snelst groeiende hotelketen in de Benelux. De keten is in België ook vertegenwoordigd met het Apollo Art Hotel in Brugge. De volgende jaren worden nog acquisities verwacht.

Door zich aan te sluiten bij een keten wil het hotel zich opnieuw op de kaart zetten en genieten van de schaalvoordelen. Het is de intentie van de eigenaar, de familie Desimpel, en de nternationale keten om in drie fasen het Oostendse complex opnieuw naar de top te brengen. In 2010 zullen de openbare ruimten een opfrisbeurt krijgen. Intussen wordt de conceptuele visie verder uitgewerkt. In 2011 zullen het hotel en de conferentieruimten worden aangepakt. De laatste fase voorziet de creatie van een uniek wellnesscentrum in de gewelven van het complex. Vroeger waren gelijksoortige faciliteiten aanwezig waardoor er zich bouwtechnisch weinig problemen zouden voordoen. De volledige renovatie moet in 2014 zijn afgerond. Het Thermae Palace werd op het einde van de negentiende eeuw gebouwd als kuuroord. In 1933 werd het heropend als hotel. Het complex werd opgericht in opdracht van koning Leopold II die vaak in Oostende vertoefde en van de badplaats een pleisterplek maakte voor adel en rijken. Het hotel beschikt vandaag over 149 kamers en tien suites, een gastronomisch restaurant, een brasserie, achttien multifunctionele zalen met een capaciteit tot 500 personen, een sauna en een fitnessruimte. Apollo Hotels & Resorts is de snelst groeiende hotelketen in de Benelux. De keten is in België ook vertegenwoordigd met het Apollo Art Hotel in Brugge. De volgende jaren worden nog acquisities verwacht.