Het nieuwe distributiecentrum van Stanley Black & Decker (SBD) zal 61.486 m2 magazijnruimte omvatten, 2.398 m² kantoren en sociale ruimte en 578 m² technische ruimte en komt op het industrieterrein Ravenshout in Tessenderlo. Dat terrein ligt met een goede verbinding naar de E313 op de strategische logistieke as met Antwerpen, Lummen en Luik. Bovendien bevindt de vestiging zich op slechts 8 km van de containerterminal van Meerhout.

SBD zal vanuit Tessenderlo een brede waaier aan bouw- en doe-het-zelfmateriaal verdelen, waaronder handgereedschap en opbergsystemen van Stanley, elektrisch gereedschap van Black & Decker en DenWalt, en Bostitchproducten. Het distributiecentrum zal klanten bevoorraden in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Scandinavië.

Op de 150.000m² grote site in Tessenderlo beschikt SBD nog over bouwgrond beschikken om de vestiging uit te breiden met 15.000m² magazijnruimte.

De eerste helft van het magazijn en de volledige kantoorruimte worden in april 2012 opgeleverd, de overblijvende magazijnruimte moet tegen eind november 2012 klaar zijn.

Het is al het tweede project van Goodman in België dit jaar. In juni startte het al met de bouw van een magazijn en distributiecentrum in Puurs voor Brouwerij Moortgat. Stanley Black & Decker kreeg advies van Jones Lang LaSalle. (LV)

Het nieuwe distributiecentrum van Stanley Black & Decker (SBD) zal 61.486 m2 magazijnruimte omvatten, 2.398 m² kantoren en sociale ruimte en 578 m² technische ruimte en komt op het industrieterrein Ravenshout in Tessenderlo. Dat terrein ligt met een goede verbinding naar de E313 op de strategische logistieke as met Antwerpen, Lummen en Luik. Bovendien bevindt de vestiging zich op slechts 8 km van de containerterminal van Meerhout. SBD zal vanuit Tessenderlo een brede waaier aan bouw- en doe-het-zelfmateriaal verdelen, waaronder handgereedschap en opbergsystemen van Stanley, elektrisch gereedschap van Black & Decker en DenWalt, en Bostitchproducten. Het distributiecentrum zal klanten bevoorraden in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Scandinavië. Op de 150.000m² grote site in Tessenderlo beschikt SBD nog over bouwgrond beschikken om de vestiging uit te breiden met 15.000m² magazijnruimte. De eerste helft van het magazijn en de volledige kantoorruimte worden in april 2012 opgeleverd, de overblijvende magazijnruimte moet tegen eind november 2012 klaar zijn. Het is al het tweede project van Goodman in België dit jaar. In juni startte het al met de bouw van een magazijn en distributiecentrum in Puurs voor Brouwerij Moortgat. Stanley Black & Decker kreeg advies van Jones Lang LaSalle. (LV)