Alle 'business center'-gerelateerde diensten en verplichtingen van het Antwerp Business Center komen bij Regus terecht. De onderneming ABC Services bvba zal wel Aziatische bedrijven blijven helpen die zich op de Europese markt willen introduceren.

ABC heeft onderdak in de Antwerp Tower op de Keyserlei. In dat torengebouw biedt het verspreid over anderhalve verdieping ongeveer 1200 vierkante meter kantoorruimte. Door de overname heeft Regus, naast de vestiging aan de Singel, nu een tweede center in Antwerpen. In totaal heeft Regus tien vestigingen in ons land: 4 in Brussel, 1 vestiging in Wallonië en 5 vestigingen in Vlaanderen (1 in Gent, Diegem en Zaventem en 2 centers in Antwerpen). Wereldwijd is Regus actief op 1200 locaties, in 550 steden in 94 landen.

ABC was in ons land een van de pioniers in de flexibele verhuur van kantoorruimte. Oprichter en CEO Theo Vaes startte in 1989 met zijn zakencentrum op de Antwerpse Meir. In datzelfde jaar opende Mark Dixon overigens ook het allereerste Reguskantoor. Die primeur was voor Brussel. (LV)

Alle 'business center'-gerelateerde diensten en verplichtingen van het Antwerp Business Center komen bij Regus terecht. De onderneming ABC Services bvba zal wel Aziatische bedrijven blijven helpen die zich op de Europese markt willen introduceren. ABC heeft onderdak in de Antwerp Tower op de Keyserlei. In dat torengebouw biedt het verspreid over anderhalve verdieping ongeveer 1200 vierkante meter kantoorruimte. Door de overname heeft Regus, naast de vestiging aan de Singel, nu een tweede center in Antwerpen. In totaal heeft Regus tien vestigingen in ons land: 4 in Brussel, 1 vestiging in Wallonië en 5 vestigingen in Vlaanderen (1 in Gent, Diegem en Zaventem en 2 centers in Antwerpen). Wereldwijd is Regus actief op 1200 locaties, in 550 steden in 94 landen. ABC was in ons land een van de pioniers in de flexibele verhuur van kantoorruimte. Oprichter en CEO Theo Vaes startte in 1989 met zijn zakencentrum op de Antwerpse Meir. In datzelfde jaar opende Mark Dixon overigens ook het allereerste Reguskantoor. Die primeur was voor Brussel. (LV)