Projectontwikkelaar Resiterra zal er 214 woongelegenheden bouwen van diverse types en groottes, waarvan een twintigtal sociale huurwoningen voor senioren, een twintigtal "stadswoningen" en een gemeenschapsvoorziening.

Enkel wie onder de gestelde inkomenslimiet blijft, kan een goedkopere stadswoning kopen. Het woonproject Janseniushof is het tweede van drie woonprojecten die Resiterra in de Leuvense binnenstad plant.

Al sinds 2009 wordt gebouwd aan het project Barbarahof op de voormalige Boerenbondparking aan de Parijs- en Minderbroedersstraat, waar ongeveer 215 woongelegenheden opgetrokken worden.

Op termijn plant Resiterra op de ziekenhuissite langs de Brusselsestraat nog meer dan 1000 nieuwe woningen (project Hertogendal).

Projectontwikkelaar Resiterra zal er 214 woongelegenheden bouwen van diverse types en groottes, waarvan een twintigtal sociale huurwoningen voor senioren, een twintigtal "stadswoningen" en een gemeenschapsvoorziening. Enkel wie onder de gestelde inkomenslimiet blijft, kan een goedkopere stadswoning kopen. Het woonproject Janseniushof is het tweede van drie woonprojecten die Resiterra in de Leuvense binnenstad plant. Al sinds 2009 wordt gebouwd aan het project Barbarahof op de voormalige Boerenbondparking aan de Parijs- en Minderbroedersstraat, waar ongeveer 215 woongelegenheden opgetrokken worden. Op termijn plant Resiterra op de ziekenhuissite langs de Brusselsestraat nog meer dan 1000 nieuwe woningen (project Hertogendal).