Groep Heylen richt zich op twee activiteiten: investeringen in ondernemingen en in gebouwen, en dan vooral in logistieke projecten.

Om de groei van de vastgoedactiviteiten in goede banen te leiden, heeft de Kempense groep Philippe Deschilder aangetrokken. Hij wordt als algemeen directeur van Groep Heylen Real Estate verantwoordelijk voor de vastgoedontwikkeling in België, Nederland en Duitsland. Volgens stichter en voorzitter Wim Heylen wordt Philippe Deschilder in die functie "de ontwikkelaar en de bouwheer van de groep".

Philippe Deschilder is burgerlijk ingenieur bouwkunde. Hij deed vastgoedervaring op als manager engineering bij de industriebouwer Bolckmans nv. Later werd hij managing director van BGC nv, een spin-off van Bolckmans. In die functie was hij verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van logistiek vastgoed in het buitenland. (LV)

Groep Heylen richt zich op twee activiteiten: investeringen in ondernemingen en in gebouwen, en dan vooral in logistieke projecten. Om de groei van de vastgoedactiviteiten in goede banen te leiden, heeft de Kempense groep Philippe Deschilder aangetrokken. Hij wordt als algemeen directeur van Groep Heylen Real Estate verantwoordelijk voor de vastgoedontwikkeling in België, Nederland en Duitsland. Volgens stichter en voorzitter Wim Heylen wordt Philippe Deschilder in die functie "de ontwikkelaar en de bouwheer van de groep". Philippe Deschilder is burgerlijk ingenieur bouwkunde. Hij deed vastgoedervaring op als manager engineering bij de industriebouwer Bolckmans nv. Later werd hij managing director van BGC nv, een spin-off van Bolckmans. In die functie was hij verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van logistiek vastgoed in het buitenland. (LV)