Ontex verhuist zijn kantoren van Zele naar Aalst. Het neemt zijn intrek in het nieuwe kantoorcomplex SkylinE40. De luierproducent huurt er 3482 vierkante meter in het pas opgeleverde gebouw B.

Volgens Ronny Nuten van JLL, dat de transactie begeleidde met CD Vastgoed en Key Estate als co-makelaars, waren de ligging (pal naast de E40) en de expansiemogelijkheden in het gebouw doorslaggevend.

SkylinE40 is een gefaseerd kantoorproject van G-Label (John Geernaert). Gebouwen A en B zijn zo goed als klaar, drie andere gebouwen worden later gebouwd. In totaal biedt het kantoorproject 12.000 m2 kantoorruimte. In gebouw A is nog 4200 m2 beschikbaar tegen een huurprijs van 145 euro/m2/jaar. (LV)

Ontex verhuist zijn kantoren van Zele naar Aalst. Het neemt zijn intrek in het nieuwe kantoorcomplex SkylinE40. De luierproducent huurt er 3482 vierkante meter in het pas opgeleverde gebouw B.Volgens Ronny Nuten van JLL, dat de transactie begeleidde met CD Vastgoed en Key Estate als co-makelaars, waren de ligging (pal naast de E40) en de expansiemogelijkheden in het gebouw doorslaggevend.SkylinE40 is een gefaseerd kantoorproject van G-Label (John Geernaert). Gebouwen A en B zijn zo goed als klaar, drie andere gebouwen worden later gebouwd. In totaal biedt het kantoorproject 12.000 m2 kantoorruimte. In gebouw A is nog 4200 m2 beschikbaar tegen een huurprijs van 145 euro/m2/jaar. (LV)