Het Keyser Center maakt deel uit van het UGC-bioscoopcomplex aan De Keyserlei. De belangrijkste huurders zijn de fitnessclub Health City, het Oosters restaurant Wagamama en de supermarktketen Match. Het complex ligt strategisch tussen de belangrijkste winkelstraat van België, de Meir, en het Centraal Station van Antwerpen. De 4813 vierkante meter winkelruimte in het complex is volledig verhuurd.

De Franse groep Financière Teychené betaalde ongeveer 9 miljoen euro aan AXA Real Estate, dat bij de transactie werd bijgestaan door CBRE. Valéry Autin van Financière Teychené gelooft dat de recente heraanleg van De Keyserlei aan de buurt een boost kan geven: "De structurele verbeteringen zullen de commerciële activiteiten in deze centrale zone doen heropleven en vertegenwoordigen daardoor een groot voordeel bij een toekomstige ontwikkeling van het winkelcentrum."

Voor Financière Teychené is het al de vierde investering in ons land dit jaar. Tijdens de zomermaanden verwierf de Franse groep in Vilvoorde al het Senneberg-gebouw (de voormalige Europese hoofdzetel van C&A) en het retailpark Kloosterbempden in Maaseik. (LV)

Het Keyser Center maakt deel uit van het UGC-bioscoopcomplex aan De Keyserlei. De belangrijkste huurders zijn de fitnessclub Health City, het Oosters restaurant Wagamama en de supermarktketen Match. Het complex ligt strategisch tussen de belangrijkste winkelstraat van België, de Meir, en het Centraal Station van Antwerpen. De 4813 vierkante meter winkelruimte in het complex is volledig verhuurd. De Franse groep Financière Teychené betaalde ongeveer 9 miljoen euro aan AXA Real Estate, dat bij de transactie werd bijgestaan door CBRE. Valéry Autin van Financière Teychené gelooft dat de recente heraanleg van De Keyserlei aan de buurt een boost kan geven: "De structurele verbeteringen zullen de commerciële activiteiten in deze centrale zone doen heropleven en vertegenwoordigen daardoor een groot voordeel bij een toekomstige ontwikkeling van het winkelcentrum." Voor Financière Teychené is het al de vierde investering in ons land dit jaar. Tijdens de zomermaanden verwierf de Franse groep in Vilvoorde al het Senneberg-gebouw (de voormalige Europese hoofdzetel van C&A) en het retailpark Kloosterbempden in Maaseik. (LV)