De vestiging in Antwerpen is een "greenfeeld" ter hoogte van Berchem Station. "We hebben de voorbije maanden advocaten aangezocht en alles bijeen ook probleemloos gevonden om ons nieuwe kantoor te bemannen," zegt Erik Monard. "Het is de bedoeling om - in functie van de vraag - door te groeien, zoals ook het geval was met onze andere kantoren."

Het nieuwe Antwerpse kantoor zal ook het bestaande advocatenkantoor Medilex integreren. Medilex, opgericht door Walter Gonthier en Kathy Kamers en een begrip in de medische wereld, is helemaal gefocust op alles wat met medisch recht te maken heeft. Monard-D'Hulst en Medilex spelen de kaart van de complementariteit uit en zeggen allebei te geloven in basisprincipes als klantennabijheid en bemiddeling waar het kan.

De Limburgs-West-Vlaamse advocatenassociatie Monard-D'Hulst, opgericht in de jaren negentig, is één van de leidinggevende onafhankelijke kantoren in België. Het heeft zich - onder impuls van zijn voormannen Erik Monard en Xavier D'Hulst - van bij de start geprofileerd richting kmo's en overheden. Slag om slinger werd aan geografische expansie gedaan. Antwerpen was tot hiertoe nog een blinde vlek. Erik Monard sluit naar eigen zeggen niet uit dat er zich in de toekomst nog soortgelijke geografische opportuniteiten kunnen aandienen. Net als in zijn huidige vier kantoren, wil Monard- D'Hulst vooral specialisten aantrekken zodat het rechtsveld zo breed mogelijk afgedekt wordt. Medilex pas perfect in dat plaatje.

Op relatief korte termijn is het de bedoeling dat het Antwerpse kantoor zo'n 25 medewerkers telt, ofte het gemiddelde dat Monard-D'Hulst ook in zijn vier andere kantoren haalt.

Vandaag werken bij Monard-D'Hulst meer dan honderd juristen. Erik Monard zegt dat het de bedoeling is om totaal onafhankelijk te blijven, anders dus dan andere kantoren die samen gaan met en hun lot verbinden aan namen uit de Big Four. Eerder dit jaar (april 2011) kreeg Monard-D'Hulst nog een award als het beste onafhankelijk advocatenkantoor van Vlaanderen.

Karel Cambien

De vestiging in Antwerpen is een "greenfeeld" ter hoogte van Berchem Station. "We hebben de voorbije maanden advocaten aangezocht en alles bijeen ook probleemloos gevonden om ons nieuwe kantoor te bemannen," zegt Erik Monard. "Het is de bedoeling om - in functie van de vraag - door te groeien, zoals ook het geval was met onze andere kantoren." Het nieuwe Antwerpse kantoor zal ook het bestaande advocatenkantoor Medilex integreren. Medilex, opgericht door Walter Gonthier en Kathy Kamers en een begrip in de medische wereld, is helemaal gefocust op alles wat met medisch recht te maken heeft. Monard-D'Hulst en Medilex spelen de kaart van de complementariteit uit en zeggen allebei te geloven in basisprincipes als klantennabijheid en bemiddeling waar het kan. De Limburgs-West-Vlaamse advocatenassociatie Monard-D'Hulst, opgericht in de jaren negentig, is één van de leidinggevende onafhankelijke kantoren in België. Het heeft zich - onder impuls van zijn voormannen Erik Monard en Xavier D'Hulst - van bij de start geprofileerd richting kmo's en overheden. Slag om slinger werd aan geografische expansie gedaan. Antwerpen was tot hiertoe nog een blinde vlek. Erik Monard sluit naar eigen zeggen niet uit dat er zich in de toekomst nog soortgelijke geografische opportuniteiten kunnen aandienen. Net als in zijn huidige vier kantoren, wil Monard- D'Hulst vooral specialisten aantrekken zodat het rechtsveld zo breed mogelijk afgedekt wordt. Medilex pas perfect in dat plaatje. Op relatief korte termijn is het de bedoeling dat het Antwerpse kantoor zo'n 25 medewerkers telt, ofte het gemiddelde dat Monard-D'Hulst ook in zijn vier andere kantoren haalt. Vandaag werken bij Monard-D'Hulst meer dan honderd juristen. Erik Monard zegt dat het de bedoeling is om totaal onafhankelijk te blijven, anders dus dan andere kantoren die samen gaan met en hun lot verbinden aan namen uit de Big Four. Eerder dit jaar (april 2011) kreeg Monard-D'Hulst nog een award als het beste onafhankelijk advocatenkantoor van Vlaanderen. Karel Cambien