Via publiek-private samenwerking biedt de GOMB woningen aan, voornamelijk aan gezinnen met een middelgroot inkomen. Naast de 476 die nu te koop staan, worden voor dit jaar nog 198 bijkomende woningen voorzien. En eind 2008 kondigde de maatschappij al 1.700 nieuwe woningen aan tegen 2012.

De lange wachtlijst aanpakken door in verhoogd tempo woningen te bouwen, laten de huidige subsidies van de Brusselse regering volgens Debaets niet toe. Nochtans heeft Brussel nood aan inwoners met een middelgroot inkomen, stelt ze, om te komen tot een betere sociale mix en een toename van de fiscale inkomsten. Het christendemocratisch parlementslid pleit dan ook voor "meer financiële mogelijkheden en ruimte" voor de GOMB.

Via publiek-private samenwerking biedt de GOMB woningen aan, voornamelijk aan gezinnen met een middelgroot inkomen. Naast de 476 die nu te koop staan, worden voor dit jaar nog 198 bijkomende woningen voorzien. En eind 2008 kondigde de maatschappij al 1.700 nieuwe woningen aan tegen 2012. De lange wachtlijst aanpakken door in verhoogd tempo woningen te bouwen, laten de huidige subsidies van de Brusselse regering volgens Debaets niet toe. Nochtans heeft Brussel nood aan inwoners met een middelgroot inkomen, stelt ze, om te komen tot een betere sociale mix en een toename van de fiscale inkomsten. Het christendemocratisch parlementslid pleit dan ook voor "meer financiële mogelijkheden en ruimte" voor de GOMB.