Maxime Kumpen werd eerder dit jaar al benoemd tot managing director van CBRE België. Nu krijgt hij ook de volledige leiding over het beheer en management van CBRE België en Luxemburg. Kumpen neemt deze taken over van Gaetan Clermont, CEO van CBRE België, Luxemburg en Zwitserland en lid van de raad van bestuur van CBRE Frankrijk en EMEA. Onder het leiderschap van Gaetan Clermont groeide het Belgische CBRE kantoor van 15 tot 130 mensen. Gaetan Clermont heeft besloten om CBRE te verlaten na zeventien jaar en zich toe te leggen op andere interesses. De wijziging voltrekt zich eind mei.

Maxime Kumpen startte zijn loopbaan bij CBRE in 2005. Voor zijn functie van managing director van België leidde hij vijf jaar de afdeling capital markets van CBRE België. Kumpen komt ook aan het hoofd van de CBRE activiteiten in Luxemburg, dit in nauwe samenwerking met Laurent Cooreman, die sinds 2008 Managing Director van CBRE Luxemburg is.

CBRE Group is een van de grootste vastgoedbedrijven ter wereld. Het bedrijf telt meer dan 70.000 werknemers (exclusief gelieerde ondernemingen) en heeft meer dan 400 kantoren.

Maxime Kumpen werd eerder dit jaar al benoemd tot managing director van CBRE België. Nu krijgt hij ook de volledige leiding over het beheer en management van CBRE België en Luxemburg. Kumpen neemt deze taken over van Gaetan Clermont, CEO van CBRE België, Luxemburg en Zwitserland en lid van de raad van bestuur van CBRE Frankrijk en EMEA. Onder het leiderschap van Gaetan Clermont groeide het Belgische CBRE kantoor van 15 tot 130 mensen. Gaetan Clermont heeft besloten om CBRE te verlaten na zeventien jaar en zich toe te leggen op andere interesses. De wijziging voltrekt zich eind mei.Maxime Kumpen startte zijn loopbaan bij CBRE in 2005. Voor zijn functie van managing director van België leidde hij vijf jaar de afdeling capital markets van CBRE België. Kumpen komt ook aan het hoofd van de CBRE activiteiten in Luxemburg, dit in nauwe samenwerking met Laurent Cooreman, die sinds 2008 Managing Director van CBRE Luxemburg is.CBRE Group is een van de grootste vastgoedbedrijven ter wereld. Het bedrijf telt meer dan 70.000 werknemers (exclusief gelieerde ondernemingen) en heeft meer dan 400 kantoren.