Liebrecht & wooD gaat in zee met de Poolse ontwikkelaar BBI Development voor de herontwikkeling van het industriële terrein van de Warsaw Vodka Distelery. Het project met de naam Koneser omvat 300 wooneenheden, 22.550 vierkante meter winkelruimte en 22.000 vierkante meter kantoorruimte.

Het terrein van 5 hectare ligt in het Praga-district van Warschau. Liebrecht & wooD staat in voor de ontwikkeling van het commerciële gedeelte. De totale investering bedraagt ongeveer 106 miljoen euro. De oplevering is voorzien voor 2017.

Liebrecht & Wood en BBI ontwikkelen ook samen het gemengd kantoor- en retailproject Plac Unii in Warschau dat in oktober opent. Het Belgische Liebrecht & wooD is al sinds de jaren negentig actief op de Poolse vastgoedmarkt. Het startte met kantoorvastgoed, maar breidde zijn activiteiten uit naar de ontwikkeling van winkelprojecten. Sinds enige tijd is de groep ook actief in Rusland. (LV)

Liebrecht & wooD gaat in zee met de Poolse ontwikkelaar BBI Development voor de herontwikkeling van het industriële terrein van de Warsaw Vodka Distelery. Het project met de naam Koneser omvat 300 wooneenheden, 22.550 vierkante meter winkelruimte en 22.000 vierkante meter kantoorruimte. Het terrein van 5 hectare ligt in het Praga-district van Warschau. Liebrecht & wooD staat in voor de ontwikkeling van het commerciële gedeelte. De totale investering bedraagt ongeveer 106 miljoen euro. De oplevering is voorzien voor 2017.Liebrecht & Wood en BBI ontwikkelen ook samen het gemengd kantoor- en retailproject Plac Unii in Warschau dat in oktober opent. Het Belgische Liebrecht & wooD is al sinds de jaren negentig actief op de Poolse vastgoedmarkt. Het startte met kantoorvastgoed, maar breidde zijn activiteiten uit naar de ontwikkeling van winkelprojecten. Sinds enige tijd is de groep ook actief in Rusland. (LV)