Vivaqua, de voormalige Brusselse Intercommunale Watermaatschappij (BIWM), vertrekt uit het historische pand in de schaduw van het gerechtsgebouw. Reden: het gebouw is te weinig functioneel en te duur geworden. Bovendien zou het niet langer overeenstemmen met het imago van het bedrijf.

Het gebouw waarvan de startprijs is vastgelegd op16 miljoen euro zal openbaar worden verkocht op14 juni. Als bij de openbare verkoop de beoogde som niet wordt gehaald, kiest Vivaqua mogelijk voor een tussentijdse verhuizing.

Vivaqua is van plan haar hoofdkantoor en de werknemers te verhuizen naar een locatie in de nabijheid van het centrum van de hoofdstad, bij voorkeur dicht bij een knooppunt van het openbaar vervoer.

Vivaqua, de voormalige Brusselse Intercommunale Watermaatschappij (BIWM), vertrekt uit het historische pand in de schaduw van het gerechtsgebouw. Reden: het gebouw is te weinig functioneel en te duur geworden. Bovendien zou het niet langer overeenstemmen met het imago van het bedrijf. Het gebouw waarvan de startprijs is vastgelegd op16 miljoen euro zal openbaar worden verkocht op14 juni. Als bij de openbare verkoop de beoogde som niet wordt gehaald, kiest Vivaqua mogelijk voor een tussentijdse verhuizing.Vivaqua is van plan haar hoofdkantoor en de werknemers te verhuizen naar een locatie in de nabijheid van het centrum van de hoofdstad, bij voorkeur dicht bij een knooppunt van het openbaar vervoer.