Groep Versluys, met aandeelhouders Bart Versluys en Marc Coucke, wordt dus voor 100 procent eigenaar van de projectontwikkelingssite in de haven van Oostende. Het gaat om een transactie van 24 miljoen euro.

"Na zeven jaren van goede en vruchtbare samenwerking, motiveert Groep Versluys deze transactie vooral door zijn ambitie om in de toekomst de 'projectontwikkelingssite Oosteroever' op een zelfstandige basis verder te ontwikkelen en te commercialiseren. Dit biedt aan BPI hierdoor de kans om verder te kunnen investeren in verschillende stedelijke projecten van grote omvang", klinkt het in het gezamenlijk persbericht.

In 2010 sloegen de partijen de handen in elkaar voor de ontwikkeling van het massaproject dat een duizendtal wooneenheden en retail voorziet op de site. Het project is al volop aan de gang. Er zijn al een honderdtal wooneenheden gerealiseerd en andere woonblokken staan in de steigers.

"Als CEO van Groep Versluys wil ik het volledige team van BPI/CFE en Ackermans & van Haaren uitdrukkelijk bedanken voor de jarenlange productieve samenwerking binnen het project Oosteroever. Het succes van dit unieke project is in eerste instantie dan ook te danken aan de visie, inzet en gedrevenheid van beide partijen", aldus CEO Bart Versluys.

In februari 2015 sloot Marc Coucke een professioneel huwelijk met Bart Versluys. Coucke investeerde 75 miljoen euro in ruil voor 50 procent van de holding Versluys Invest.

Groep Versluys, met aandeelhouders Bart Versluys en Marc Coucke, wordt dus voor 100 procent eigenaar van de projectontwikkelingssite in de haven van Oostende. Het gaat om een transactie van 24 miljoen euro."Na zeven jaren van goede en vruchtbare samenwerking, motiveert Groep Versluys deze transactie vooral door zijn ambitie om in de toekomst de 'projectontwikkelingssite Oosteroever' op een zelfstandige basis verder te ontwikkelen en te commercialiseren. Dit biedt aan BPI hierdoor de kans om verder te kunnen investeren in verschillende stedelijke projecten van grote omvang", klinkt het in het gezamenlijk persbericht. In 2010 sloegen de partijen de handen in elkaar voor de ontwikkeling van het massaproject dat een duizendtal wooneenheden en retail voorziet op de site. Het project is al volop aan de gang. Er zijn al een honderdtal wooneenheden gerealiseerd en andere woonblokken staan in de steigers. "Als CEO van Groep Versluys wil ik het volledige team van BPI/CFE en Ackermans & van Haaren uitdrukkelijk bedanken voor de jarenlange productieve samenwerking binnen het project Oosteroever. Het succes van dit unieke project is in eerste instantie dan ook te danken aan de visie, inzet en gedrevenheid van beide partijen", aldus CEO Bart Versluys.In februari 2015 sloot Marc Coucke een professioneel huwelijk met Bart Versluys. Coucke investeerde 75 miljoen euro in ruil voor 50 procent van de holding Versluys Invest.