De nieuwe winkel, goed voor 21 extra jobs, opent op 29 september de deuren. Decathlon, met 1.450 werknemers en 161 miljoen jaaromzet, is al sinds mei 2002 actief in Roeselare, maar de huidige vestiging langs de Bruggesteenweg is te klein. Plaats voor de aanleg van sportterreinen, zoals Decathlon bij al zijn winkels probeert aan te bieden, ontbreekt er.

Bovendien zit de vestiging geprangd tussen tal van andere winkels die een drukke verkeersstroom op gang brengen, vaak met files tot gevolg. Decathlon koos daarom voor de bouw van een grotere vestiging, van 4.000 vierkante meter, op een nieuwe locatie.

Decathlon Roeselare zal fungeren als voorbeeldwinkel voor de
internationale groep Oxylane, waartoe de keten behoort.

De nieuwe winkel, goed voor 21 extra jobs, opent op 29 september de deuren. Decathlon, met 1.450 werknemers en 161 miljoen jaaromzet, is al sinds mei 2002 actief in Roeselare, maar de huidige vestiging langs de Bruggesteenweg is te klein. Plaats voor de aanleg van sportterreinen, zoals Decathlon bij al zijn winkels probeert aan te bieden, ontbreekt er. Bovendien zit de vestiging geprangd tussen tal van andere winkels die een drukke verkeersstroom op gang brengen, vaak met files tot gevolg. Decathlon koos daarom voor de bouw van een grotere vestiging, van 4.000 vierkante meter, op een nieuwe locatie. Decathlon Roeselare zal fungeren als voorbeeldwinkel voor de internationale groep Oxylane, waartoe de keten behoort.