Compagnie Het Zoute investeert volop in het Nederlandse Cadzand, de kustgemeente op een steenworp van Knokke.

De Knokse projectontwikkelaar heeft aangekondigd dat het 30 miljoen euro veil heeft voor de bouw van 62 luxeflats en de renovatie van een hotel. Het vastgoedaanbod in Cadzand staat op de strand- en kustlijn.

Het dossier werd in 2009 opgestart en alle vergunningen zijn nu rond. In 2018 moet het project worden opgeleverd. Enkele weken geleden werden de eerste flats op plan te koop aangeboden. Al 34 flats werden verkocht, vooral aan Belgische kopers. Ook al zijn de prijzen in Zeeland de jongste jaren gestegen, toch is vastgoed in Cadzand is een stuk goedkoper dan in Knokke.

Compagnie Het Zoute zal ook mee investeren in de renovatie en de uitbreiding van het Strandhotel (van 37 naar 70 kamers). Er zijn ook plannen met de topchef Sergio Herman. De projectontwikkelaar heeft in Cadzand en omgeving nog andere projecten op stapel staan.

Compagnie Het Zoute investeert volop in het Nederlandse Cadzand, de kustgemeente op een steenworp van Knokke. De Knokse projectontwikkelaar heeft aangekondigd dat het 30 miljoen euro veil heeft voor de bouw van 62 luxeflats en de renovatie van een hotel. Het vastgoedaanbod in Cadzand staat op de strand- en kustlijn. Het dossier werd in 2009 opgestart en alle vergunningen zijn nu rond. In 2018 moet het project worden opgeleverd. Enkele weken geleden werden de eerste flats op plan te koop aangeboden. Al 34 flats werden verkocht, vooral aan Belgische kopers. Ook al zijn de prijzen in Zeeland de jongste jaren gestegen, toch is vastgoed in Cadzand is een stuk goedkoper dan in Knokke.Compagnie Het Zoute zal ook mee investeren in de renovatie en de uitbreiding van het Strandhotel (van 37 naar 70 kamers). Er zijn ook plannen met de topchef Sergio Herman. De projectontwikkelaar heeft in Cadzand en omgeving nog andere projecten op stapel staan.