Cofinimmo betaalt de rusthuizen via de uitgifte van 937.432 nieuwe aandelen. De verkopers zullen de nieuwe aandelen op korte termijn niet aanbieden aan institutionele beleggers, klinkt het in het persbericht. Volgens CEO Jean-Pierre Hanin zullen de vijf woonzorgcentra onmiddellijk inkomsten genereren voor het bedrijf.

De rusthuizen in de hoofdstad, Bassenge, Grâce-Hollogne en Soumagne tellen samen 484 kamers en hebben een totale oppervlakte van 25.400 vierkante meter. Het bruto-rendement voor Cofinimmo bedraagt initieel ongeveer 4,5 procent. Een van de rusthuizen dateert van 2010, de andere zijn recent gerenoveerd. Uitbater is Groep Care-Ion, een familiaal bedrijf.

Cofinimmo betaalt de rusthuizen via de uitgifte van 937.432 nieuwe aandelen. De verkopers zullen de nieuwe aandelen op korte termijn niet aanbieden aan institutionele beleggers, klinkt het in het persbericht. Volgens CEO Jean-Pierre Hanin zullen de vijf woonzorgcentra onmiddellijk inkomsten genereren voor het bedrijf. De rusthuizen in de hoofdstad, Bassenge, Grâce-Hollogne en Soumagne tellen samen 484 kamers en hebben een totale oppervlakte van 25.400 vierkante meter. Het bruto-rendement voor Cofinimmo bedraagt initieel ongeveer 4,5 procent. Een van de rusthuizen dateert van 2010, de andere zijn recent gerenoveerd. Uitbater is Groep Care-Ion, een familiaal bedrijf.