De nieuwe club komt op de site van de Solvay Sports Club aan de Brusselse Perulaan , vlakbij de renbaan van Watermaal-Bosvoorde. Aspria Roosevelt NV verwierf de grond eind juni van Solvay.

De vastgoedbevak zal Aspria bijstaan in het voorbereiden en voorleggen van het ontwerp aan de Brusselse overheid en de buurtbewoners. Vanaf de oplevering van het nieuwe complex zal Cofinimmo het op lange termijn verhuren aan Aspria. De opening is gepland in 2016.

Voor Cofinimmo is dit een atypische activiteit. De vastgoedbevak belegt vooral in kantoren, zorgvastgoed en vastgoed van distributienetten (Pubstone voor AB InBev en Confinimur voor de kantoren van de Franse verzekeraar MAAF).

Aspria is een uitbater van sportclubs in het hogere segment. De groep heeft sportclubs in Duitsland, Italië en België. De vestiging aan Perulaan wordt de vierde club in ons land. De andere drie liggen ook in Brussel: Avenue Louise, Kunst-Wet en Royal La Rasante in Woluwe. Voor de ontwikkeling van Royal La Rasante werkten Aspria en Cofinimmo al samen via een gelijksoortige regeling. (LV)

De nieuwe club komt op de site van de Solvay Sports Club aan de Brusselse Perulaan , vlakbij de renbaan van Watermaal-Bosvoorde. Aspria Roosevelt NV verwierf de grond eind juni van Solvay. De vastgoedbevak zal Aspria bijstaan in het voorbereiden en voorleggen van het ontwerp aan de Brusselse overheid en de buurtbewoners. Vanaf de oplevering van het nieuwe complex zal Cofinimmo het op lange termijn verhuren aan Aspria. De opening is gepland in 2016. Voor Cofinimmo is dit een atypische activiteit. De vastgoedbevak belegt vooral in kantoren, zorgvastgoed en vastgoed van distributienetten (Pubstone voor AB InBev en Confinimur voor de kantoren van de Franse verzekeraar MAAF).Aspria is een uitbater van sportclubs in het hogere segment. De groep heeft sportclubs in Duitsland, Italië en België. De vestiging aan Perulaan wordt de vierde club in ons land. De andere drie liggen ook in Brussel: Avenue Louise, Kunst-Wet en Royal La Rasante in Woluwe. Voor de ontwikkeling van Royal La Rasante werkten Aspria en Cofinimmo al samen via een gelijksoortige regeling. (LV)