Het wordt dit weekend erg druk in België door de vakantie in de bouwsector en het vertrek van inwoners van Nederland, waarschuwt VAB maandag in een mededeling.

Ook Touring voorspelt dat het op 10 en 11 juli erg druk wordt door "de tweede golf" van de bouwvakantie. Vanaf vrijdagmiddag 9 juni wordt het aanschuiven op de ring rond Antwerpen en Brussel en op de toegangssnelwegen tot deze ringwegen.

De beste vertrektijden naar de Belgische kust zijn volgens VAB vrijdag na 21 uur, zaterdag tussen 7 en 9 uur en na 15 uur, zondag tussen 7 en 10 uur en na 13 uur. De beste vertrektijden naar het buitenland zijn zaterdag vanaf 9 à 10 uur en zondag de hele dag.

Het wordt dit weekend erg druk in België door de vakantie in de bouwsector en het vertrek van inwoners van Nederland, waarschuwt VAB maandag in een mededeling. Ook Touring voorspelt dat het op 10 en 11 juli erg druk wordt door "de tweede golf" van de bouwvakantie. Vanaf vrijdagmiddag 9 juni wordt het aanschuiven op de ring rond Antwerpen en Brussel en op de toegangssnelwegen tot deze ringwegen. De beste vertrektijden naar de Belgische kust zijn volgens VAB vrijdag na 21 uur, zaterdag tussen 7 en 9 uur en na 15 uur, zondag tussen 7 en 10 uur en na 13 uur. De beste vertrektijden naar het buitenland zijn zaterdag vanaf 9 à 10 uur en zondag de hele dag.