iii-investments, een dochteronderneming van HypoVereinsbank (UniCredit Bank AG ) beheert voor Duitse institutionele beleggers een vastgoedportefeuille van 4,2 miljard euro, goed voor een tweede plek in deze niche op de Duitse markt.

De activa bestaan voornamelijk uit kantoorgebouwen in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. In ons land behoren het kantoorgedeelte van het Belview-project (Allfin), Park Atrium en de ART Building (Kunstlaan 35) tot de portefeuille van iii-investments. Er werd geen overnameprijs bekendgemaakt.

Met deze overname klimt BNP Paribas Real Estate in de Europese top tien van vastgoedvermogensbeheerders. Het beheerd vermogen bedraagt 18 miljard euro.

BNP Paribas Real Estate, dochter van BNP Paribas Group, stelt 3300 mensen tewerk en is actief in 34 landen. (LV)

iii-investments, een dochteronderneming van HypoVereinsbank (UniCredit Bank AG ) beheert voor Duitse institutionele beleggers een vastgoedportefeuille van 4,2 miljard euro, goed voor een tweede plek in deze niche op de Duitse markt. De activa bestaan voornamelijk uit kantoorgebouwen in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. In ons land behoren het kantoorgedeelte van het Belview-project (Allfin), Park Atrium en de ART Building (Kunstlaan 35) tot de portefeuille van iii-investments. Er werd geen overnameprijs bekendgemaakt. Met deze overname klimt BNP Paribas Real Estate in de Europese top tien van vastgoedvermogensbeheerders. Het beheerd vermogen bedraagt 18 miljard euro. BNP Paribas Real Estate, dochter van BNP Paribas Group, stelt 3300 mensen tewerk en is actief in 34 landen. (LV)