Het Belviewproject in Brussel van Allfin en BPI scoort niet alleen commercieel. In Londen heeft het nu ook een internationale vastgoedprijs gewonnen.

Belview, een project van Allfin (60 %) en BPI (40 %), werd op de International Property Awards in Londen verkozen tot beste gebouw in de categorie 'gemengd gebruik'.

De International Property Awards is een van de belangrijkste vastgoedprijzen ter wereld, met dit jaar 98 deelnemende landen en een totale geschatte waarde voor alle ingediende projecten van ongeveer 100 miljard pond.

Belview ligt in de Europese wijk in Brussel en geldt als een van de meest prestigieuze gemengde projecten in ons land. Het programma combineert 272 appartementen (29.000 m²) met kantoren (5000 m²) en winkels (1700 m²). Op tien maanden tijd zijn al 205 appartementen verkocht . Het Duitse fonds iii-vestments, inmiddels ingelijfd door BNP Paribas Real Estate, kocht het kantoorgebouw.

De oplevering van het project is voorzien voor 2014. (LV)

Het Belviewproject in Brussel van Allfin en BPI scoort niet alleen commercieel. In Londen heeft het nu ook een internationale vastgoedprijs gewonnen. Belview, een project van Allfin (60 %) en BPI (40 %), werd op de International Property Awards in Londen verkozen tot beste gebouw in de categorie 'gemengd gebruik'. De International Property Awards is een van de belangrijkste vastgoedprijzen ter wereld, met dit jaar 98 deelnemende landen en een totale geschatte waarde voor alle ingediende projecten van ongeveer 100 miljard pond. Belview ligt in de Europese wijk in Brussel en geldt als een van de meest prestigieuze gemengde projecten in ons land. Het programma combineert 272 appartementen (29.000 m²) met kantoren (5000 m²) en winkels (1700 m²). Op tien maanden tijd zijn al 205 appartementen verkocht . Het Duitse fonds iii-vestments, inmiddels ingelijfd door BNP Paribas Real Estate, kocht het kantoorgebouw. De oplevering van het project is voorzien voor 2014. (LV)