Vastgoedbevak Befimmo en zijn filiaal Fedimmo hebben de Blue Tower aan de Brusselse Louizalaan gekocht van Morgan Stanley voor 78,5 miljoen euro. Dat heeft Befimmo donderdagnamiddag bekendgemaakt.

Ter financiering van de aankoop plaatst Befimmo ruim 637.000 eigen aandelen bij institutionele beleggers. Befimmo neemt een belang van 25 procent in de Blue Tower Louise, Fedimmo de overige 75 procent.

De Blue Tower werd de voorbije vijf jaar grondig gerenoveerd. Het gebouw beschikt over 24.535 vierkante meter bureauruimte, 3.629 vierkante meter archiefruimte, 285 vierkante meter handelsruimte en 332 parkeerplaatsen.

De handel in het aandeel werd in afwachting van de aankondiging geschorst op de beurs van Brussel. (Belga/BO)

Vastgoedbevak Befimmo en zijn filiaal Fedimmo hebben de Blue Tower aan de Brusselse Louizalaan gekocht van Morgan Stanley voor 78,5 miljoen euro. Dat heeft Befimmo donderdagnamiddag bekendgemaakt.Ter financiering van de aankoop plaatst Befimmo ruim 637.000 eigen aandelen bij institutionele beleggers. Befimmo neemt een belang van 25 procent in de Blue Tower Louise, Fedimmo de overige 75 procent. De Blue Tower werd de voorbije vijf jaar grondig gerenoveerd. Het gebouw beschikt over 24.535 vierkante meter bureauruimte, 3.629 vierkante meter archiefruimte, 285 vierkante meter handelsruimte en 332 parkeerplaatsen. De handel in het aandeel werd in afwachting van de aankondiging geschorst op de beurs van Brussel. (Belga/BO)