De verkoper is SEB Immoinvest, een Duits investeringsfonds. De waarde van het gebouw wordt geschat op 78 miljoen en heeft volgens vastgoedadviseur CB Richard Ellis (CBRE) een huurrendement van 5,12 procent.

Het is de grootste investeringstransactie op de Brusselse kantoormarkt sinds 2008. Maxime Kumpen, hoofd van de afdeling Capital Markets bij CBRE noemt het een "uitzonderlijke transactie, zowel de locatie als de huurder en de lange duur van het huurcontract" .

Het kantoorcomplex, een realisatie van Robelco, ligt in het hart van de Leopoldwijk, tussen de Wetstraat, de Spastraat en de Jozef II-straat. Deze zone wordt de volgende jaren een strategisch uitbreidingsgebied van de Europese Commissie in Brussel. In 2025 moet een groot deel van de kantoren van de Europese Commissie langs de Wetstraat in de Leopoldswijk liggen. Pavilion beschikt over een kantooroppervlakte van 18.734 m² die tot eind 2025 geheel verhuurd is aan de Europese Commissie.

LV

De verkoper is SEB Immoinvest, een Duits investeringsfonds. De waarde van het gebouw wordt geschat op 78 miljoen en heeft volgens vastgoedadviseur CB Richard Ellis (CBRE) een huurrendement van 5,12 procent. Het is de grootste investeringstransactie op de Brusselse kantoormarkt sinds 2008. Maxime Kumpen, hoofd van de afdeling Capital Markets bij CBRE noemt het een "uitzonderlijke transactie, zowel de locatie als de huurder en de lange duur van het huurcontract" . Het kantoorcomplex, een realisatie van Robelco, ligt in het hart van de Leopoldwijk, tussen de Wetstraat, de Spastraat en de Jozef II-straat. Deze zone wordt de volgende jaren een strategisch uitbreidingsgebied van de Europese Commissie in Brussel. In 2025 moet een groot deel van de kantoren van de Europese Commissie langs de Wetstraat in de Leopoldswijk liggen. Pavilion beschikt over een kantooroppervlakte van 18.734 m² die tot eind 2025 geheel verhuurd is aan de Europese Commissie. LV