Het bezoekersaantal ligt dit jaar iets lager dan de 337.000 bezoekers in 2010. Dat heeft algemeen directeur Geert Maes van FISA, de organisator van de beurs, zondag op de slotdag van Batibouw bekendgemaakt.

Ondanks de lagere opkomst blijkt de organisator niettemin "erg tevreden", rekening houdend met het topjaar 2010. Het streefdoel lag dit jaar op 300.000 bezoekers. De organisator benadrukt ook dat er hinder was van de vakbondsacties vrijdag.

De elf dagen durende beurs kende dit jaar "energieneutraal bouwen", "energie-efficiënt renoveren" en "verlichting en domotica" als centrale thema's. Voor het thema "energieneutraal bouwen" waren maar liefst drie paleizen gereserveerd.

Het bezoekersaantal ligt dit jaar iets lager dan de 337.000 bezoekers in 2010. Dat heeft algemeen directeur Geert Maes van FISA, de organisator van de beurs, zondag op de slotdag van Batibouw bekendgemaakt. Ondanks de lagere opkomst blijkt de organisator niettemin "erg tevreden", rekening houdend met het topjaar 2010. Het streefdoel lag dit jaar op 300.000 bezoekers. De organisator benadrukt ook dat er hinder was van de vakbondsacties vrijdag. De elf dagen durende beurs kende dit jaar "energieneutraal bouwen", "energie-efficiënt renoveren" en "verlichting en domotica" als centrale thema's. Voor het thema "energieneutraal bouwen" waren maar liefst drie paleizen gereserveerd.