Het shoppingcenter, dat in oktober 2007 de deuren opende, is voor de helft eigendom van een Ierse privé-investeerder. De ander helft zit bij een vastgoedfonds van Multi Development, de Nederlandse projectontwikkelaar die instond voor de herontwikkeling van het majestueuze pand.

Multi Development kreeg veel lof voor dit project en het shoppingcenter trekt nog altijd veel kijklustigen, maar niet alle winkeliers zijn even tevreden over de commerciële resultaten.

De Stadsfeestzaal ligt tussen de Meir en Hopland en telt 22.000 m² commerciële ruimte. De waarde wordt geschat op 110 miljoen euro. Er zouden al enkele biedingen zijn. (LV)

Het shoppingcenter, dat in oktober 2007 de deuren opende, is voor de helft eigendom van een Ierse privé-investeerder. De ander helft zit bij een vastgoedfonds van Multi Development, de Nederlandse projectontwikkelaar die instond voor de herontwikkeling van het majestueuze pand. Multi Development kreeg veel lof voor dit project en het shoppingcenter trekt nog altijd veel kijklustigen, maar niet alle winkeliers zijn even tevreden over de commerciële resultaten. De Stadsfeestzaal ligt tussen de Meir en Hopland en telt 22.000 m² commerciële ruimte. De waarde wordt geschat op 110 miljoen euro. Er zouden al enkele biedingen zijn. (LV)