De Visa-affaire en een opvallende maar ook dure deelname in 2002 aan de vastgoedbeurs Mipim in Cannes hadden tot gevolg dat het Antwerpse stadsbestuur liever niet meer geassocieerd werd met vastgoedbeurzen.

"In de stadsontwikkeling van Antwerpen staat erg veel te gebeuren. Het is belangrijk dat we dat kunnen presenteren aan de professionele vastgoedwereld. Realty is daar een goed forum voor", verantwoordt Guido Muelenaer, projectmanager Investeringzone Petroleum Zuid (departement economie), de deelname. Petroleum Zuid is een van de grote projecten die Antwerpen in de kijker wil zetten op Realty.

Ook de ontwikkelingen op Het Eilandje, de plannen voor de heraanleg van de Kaaien, het project Nieuw Zuid en de kantoorlocaties krijgen een plaatsje op de stand van 28 m². De derde editie van Realty vindt plaats van 24 tot en met 26 mei in Tour & Taxis in Brussel.

LV

De Visa-affaire en een opvallende maar ook dure deelname in 2002 aan de vastgoedbeurs Mipim in Cannes hadden tot gevolg dat het Antwerpse stadsbestuur liever niet meer geassocieerd werd met vastgoedbeurzen. "In de stadsontwikkeling van Antwerpen staat erg veel te gebeuren. Het is belangrijk dat we dat kunnen presenteren aan de professionele vastgoedwereld. Realty is daar een goed forum voor", verantwoordt Guido Muelenaer, projectmanager Investeringzone Petroleum Zuid (departement economie), de deelname. Petroleum Zuid is een van de grote projecten die Antwerpen in de kijker wil zetten op Realty. Ook de ontwikkelingen op Het Eilandje, de plannen voor de heraanleg van de Kaaien, het project Nieuw Zuid en de kantoorlocaties krijgen een plaatsje op de stand van 28 m². De derde editie van Realty vindt plaats van 24 tot en met 26 mei in Tour & Taxis in Brussel. LV