André Duval wordt buur van Sergio Herman

02/10/13 om 10:18 - Bijgewerkt om 10:18

Bron: Trends

Reclameman André Duval start in het Groen Kwartier in Antwerpen met een coworking space. Het pand van Duval ligt pal achter het nieuwe restaurant La Chapelle van Sergio Herman.

André Duval wordt buur van Sergio Herman

© belga

André Duval, mede-oprichter en ex-CEO van het befaamde reclamebureau Duval Guillaume, treedt weer op de voorgrond. Midden september geraakte bekend dat hij zich heeft ingekocht in het marketingbedrijf Brand New World, inmiddels omgedoopt tot Duval Branding.

En nu meldt projectontwikkelaar Vanhaerents op zijn site dat Duval ook creatieve vastgoedambities heeft. André Duval zal de oude Stookplaats van het voormalige Antwerps Militair Hospitaal ombouwen tot een ruimte 'waar jonge kunstenaars en creatieve geesten kunnen werken en vooral samenwerken'.

"De Stookplaats wordt een plek waar creatieve entrepreneurs met de meest diverse achtergronden elkaar kunnen ontmoeten en willen samenwerken in coworking spaces, in elkaars ateliers, in open ruimtes die alle kansen geven aan open geesten", aldus Duval.

La Chapelle

De Stookplaats is een van de monumenten van het Militair Hospitaal die bewaard blijven in het grootschalige binnenstedelijk project Het Groen Kwartier. Op een terrein van 7,7 hectare bouwen de projectontwikkelaars Vanhaerents en Matexi meer dan vierhonderd wooneenheden (woningen, appartementen en lofts). Een belangrijke trekpleister van de site wordt het restaurant La Chapelle van Sergio Herman en Nick Bril. La Chapelle opent begin 2014 zijn deuren. (LV)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang elke middag een update van het belangrijkste economische nieuws in uw mailbox!

Postcode

Onze partners