De man, Jimmy Grey, zei dat hij al bijna een jaar geen werk had en
een project nodig had om bezig te blijven. Na de hevige sneeuwval
van deze winter begon de 25-jarige Grey daarom te werken aan een grote iglo in de tuin van zijn familie in Quilla, ongeveer 50 kilometer ten oosten van Cleveland.

De iglo heeft plafonds van ongeveer 1,8 meter hoog en een ontspanningsruimte. De tv is aangesloten via een elektriciteitskabel in de garage.

Ook heeft hij aansluitingen voor kabeltelevisie. Volgens Grey zorgen kaarsen voor sfeer tijdens avondlijke bezoeken van vrienden. En de vriestemperaturen zorgen ervoor dat het bier
nooit warm wordt.

De man, Jimmy Grey, zei dat hij al bijna een jaar geen werk had en een project nodig had om bezig te blijven. Na de hevige sneeuwval van deze winter begon de 25-jarige Grey daarom te werken aan een grote iglo in de tuin van zijn familie in Quilla, ongeveer 50 kilometer ten oosten van Cleveland. De iglo heeft plafonds van ongeveer 1,8 meter hoog en een ontspanningsruimte. De tv is aangesloten via een elektriciteitskabel in de garage. Ook heeft hij aansluitingen voor kabeltelevisie. Volgens Grey zorgen kaarsen voor sfeer tijdens avondlijke bezoeken van vrienden. En de vriestemperaturen zorgen ervoor dat het bier nooit warm wordt.