Nog nooit was er op de financiële markten zoveel geld beschikbaar. En toch blijft het voor veel ondernemers moeilijk om hun projecten via de bank gefinancierd te krijgen.

Maar wist u dat er naast het klassieke bankkrediet nog mogelijkheden bestaan om uw kredietaanvraag bij de bank te vergemakkelijken? Denk bijvoorbeeld aan crowdfunding, business angels en private equity.

Bart Eekhaut, de expert van ING, en Jozef Vangelder, redacteur bij Trends hebben een uur lang de vragen van onze lezers beantwoord. Dit waren hun antwoorden. .

Nog nooit was er op de financiële markten zoveel geld beschikbaar. En toch blijft het voor veel ondernemers moeilijk om hun projecten via de bank gefinancierd te krijgen.Maar wist u dat er naast het klassieke bankkrediet nog mogelijkheden bestaan om uw kredietaanvraag bij de bank te vergemakkelijken? Denk bijvoorbeeld aan crowdfunding, business angels en private equity.Bart Eekhaut, de expert van ING, en Jozef Vangelder, redacteur bij Trends hebben een uur lang de vragen van onze lezers beantwoord. Dit waren hun antwoorden. .