De aandelen gaan naar verschillende stichtingen waaronder een die is vernoemd naar zijn overleden vrouw, de Susan Thompson Buffett Foundation.

Het vermogen van Buffett wordt geschat op meer dan 110 miljard dollar, waarmee hij de op vijf na rijkste persoon ter wereld zou zijn. In 2010 begon Buffett de Giving Pledge, samen met Microsoft-medeoprichter Bill Gates en diens toenmalige vrouw Melinda.

Sindsdien heeft Buffett meer dan 32 miljard dollar aan aandelen Berkshire Hathaway aan de Bill & Melinda Gates Foundation gegeven. Ook heeft hij gedoneerd aan stichtingen van zijn familieleden.

De aandelen gaan naar verschillende stichtingen waaronder een die is vernoemd naar zijn overleden vrouw, de Susan Thompson Buffett Foundation. Het vermogen van Buffett wordt geschat op meer dan 110 miljard dollar, waarmee hij de op vijf na rijkste persoon ter wereld zou zijn. In 2010 begon Buffett de Giving Pledge, samen met Microsoft-medeoprichter Bill Gates en diens toenmalige vrouw Melinda. Sindsdien heeft Buffett meer dan 32 miljard dollar aan aandelen Berkshire Hathaway aan de Bill & Melinda Gates Foundation gegeven. Ook heeft hij gedoneerd aan stichtingen van zijn familieleden.