De 1-7 nederlaag van WK-gastheer Brazilië tegen het Duitse nationale voetbalelftal werd correct voorspeld door vier gokkers, laat de Ierse bookmaker Paddy Power Plc (PAP) weten aan het persagentschap Bloomberg.

Een van de gokkers, een man uit Essex in het oosten van Engeland, won 2.505 Britse pond (3.150 euro) na 5 pond te hebben ingezet op de 1-7 uitslag. Dat was een gok van 500 tegen 1, aldus de in Dublin gevestigde bookmaker.

Ook voor de 0-5 ruststand gold het tarief van 500 tegen 1. Die ruststand werd correct voorspeld door een persoon uit de West Midlands. Een andere gokker had 20 pond (25 euro) ingezet op twee of meer doelpunten van de Duitse middenvelder Toni Kroos (80 tegen 1) en won daarmee 1.620 pond (2.036 euro).

"Als je denkt dat het een moeilijke avond was voor Fred, dan heb je 'Paddy's book' niet gezien," gaf de grootste bookmaker van Ierland mee op zijn website, verwijzend naar de Braziliaanse spits, die slechts één keer in het toernooi kon scoren en tijdens de match tegen Duitsland naar de kant werd gehaald door coach Luiz Filipe Scolari.

De 1-7 van dinsdagavond was niet alleen de grootste nederlaag in de Braziliaanse voetbalgeschiedenis, maar ook de grootste nederlaag in een halve finale in de geschiedenis van het 84-jarige voetbaltoernooi.

Geen enkele van de 120.000 gokkers die een weddenschap hadden geplaatst bij William Hill Plc, de grootste bookmaker van het Verenigd Koninkrijk, had de einduitslag correct voorspeld.

Volgens de boeken van de Ierse bookmaker Paddy Power staan de kansen op 11 tegen 10 voor Nederland om door te stoten naar de finale op 13 juli. Tegenstander in de halve finale: Argentinië. (Bloomberg/BO)

De 1-7 nederlaag van WK-gastheer Brazilië tegen het Duitse nationale voetbalelftal werd correct voorspeld door vier gokkers, laat de Ierse bookmaker Paddy Power Plc (PAP) weten aan het persagentschap Bloomberg. Een van de gokkers, een man uit Essex in het oosten van Engeland, won 2.505 Britse pond (3.150 euro) na 5 pond te hebben ingezet op de 1-7 uitslag. Dat was een gok van 500 tegen 1, aldus de in Dublin gevestigde bookmaker. Ook voor de 0-5 ruststand gold het tarief van 500 tegen 1. Die ruststand werd correct voorspeld door een persoon uit de West Midlands. Een andere gokker had 20 pond (25 euro) ingezet op twee of meer doelpunten van de Duitse middenvelder Toni Kroos (80 tegen 1) en won daarmee 1.620 pond (2.036 euro). "Als je denkt dat het een moeilijke avond was voor Fred, dan heb je 'Paddy's book' niet gezien," gaf de grootste bookmaker van Ierland mee op zijn website, verwijzend naar de Braziliaanse spits, die slechts één keer in het toernooi kon scoren en tijdens de match tegen Duitsland naar de kant werd gehaald door coach Luiz Filipe Scolari. De 1-7 van dinsdagavond was niet alleen de grootste nederlaag in de Braziliaanse voetbalgeschiedenis, maar ook de grootste nederlaag in een halve finale in de geschiedenis van het 84-jarige voetbaltoernooi. Geen enkele van de 120.000 gokkers die een weddenschap hadden geplaatst bij William Hill Plc, de grootste bookmaker van het Verenigd Koninkrijk, had de einduitslag correct voorspeld.Volgens de boeken van de Ierse bookmaker Paddy Power staan de kansen op 11 tegen 10 voor Nederland om door te stoten naar de finale op 13 juli. Tegenstander in de halve finale: Argentinië. (Bloomberg/BO)