Dat blijkt uit de index van leidende indicatoren van onderzoeksinstituut Conference Board. De index steeg in september met 0,3 procent, de derde stijging op rij. De index die geldt als een belangrijke barometer voor de Amerikaanse economie, stemt overeen met de verwachtingen van de analisten.

Er zit dan wel groei in de grootste economie ter wereld, maar die blijkt onvoldoende sterk om meer Amerikaanse werklozen aan een baan te helpen. Het blijft wachten tot diep in 2011 vooraleer er een kentering komt in de economische toestand, luidt het bij de Conference Board.

Dat blijkt uit de index van leidende indicatoren van onderzoeksinstituut Conference Board. De index steeg in september met 0,3 procent, de derde stijging op rij. De index die geldt als een belangrijke barometer voor de Amerikaanse economie, stemt overeen met de verwachtingen van de analisten.Er zit dan wel groei in de grootste economie ter wereld, maar die blijkt onvoldoende sterk om meer Amerikaanse werklozen aan een baan te helpen. Het blijft wachten tot diep in 2011 vooraleer er een kentering komt in de economische toestand, luidt het bij de Conference Board.