De campagne bestaat uit een televisiespot, online bannering, bannering op de schermen van de bankautomaten en affichage in de bankkantoren. Bekijk de spot:

De nieuwe sensibiliseringscampagne is de opvolger van de 'Amazing Mindreader'-campagne (september 2012) en de 'See how easily freaks can take over your life'-campagne (juni 2013).

Waakzaamheid

Tijdens de eerste twee trimesters van 2014 werden 183 fraudegevallen met internetbankieren genoteerd voor een bedrag van 317.000 euro. In vergelijking met de 1.772 gevallen van het volledige jaar 2013 betekent dit een significante daling.

Febelfin benadrukt echter dat dit er niet mag toe leiden dat de waakzaamheid op het vlak van veilig internetbankieren gaat tanen. 'We wensen na te gaan met de politieke wereld hoe we ons samen nog beter kunnen wapenen tegen cybercriminaliteit en het ongeoorloofde verlies van privacy', zegt Michel Vermaerke, gedelegeerd bestuurder van Febelfin. (Belga/KVDA)

De campagne bestaat uit een televisiespot, online bannering, bannering op de schermen van de bankautomaten en affichage in de bankkantoren. Bekijk de spot:De nieuwe sensibiliseringscampagne is de opvolger van de 'Amazing Mindreader'-campagne (september 2012) en de 'See how easily freaks can take over your life'-campagne (juni 2013).Tijdens de eerste twee trimesters van 2014 werden 183 fraudegevallen met internetbankieren genoteerd voor een bedrag van 317.000 euro. In vergelijking met de 1.772 gevallen van het volledige jaar 2013 betekent dit een significante daling. Febelfin benadrukt echter dat dit er niet mag toe leiden dat de waakzaamheid op het vlak van veilig internetbankieren gaat tanen. 'We wensen na te gaan met de politieke wereld hoe we ons samen nog beter kunnen wapenen tegen cybercriminaliteit en het ongeoorloofde verlies van privacy', zegt Michel Vermaerke, gedelegeerd bestuurder van Febelfin. (Belga/KVDA)