De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt voor de activiteiten van beleggingsdienst Edmund Rome Corporate.

Edmund Rome Corporate - dat soms ook gewoon de naam Edmund Rome gebruikt - beweert gevestigd te zijn in de Brusselse Louizalaan. Maar de vennootschap heeft in ons land geen vergunning als beleggingsonderneming. 'Zij mag dus geen beleggingsdiensten in of vanuit België verstrekken', waarschuwt de FSMA.

De FSMA raadt iedereen ten zeerste af om in te gaan op de financiële diensten van Edmund Rome Corporate of om geld te storten op een rekeningnummer dat door de vennootschap werd opgegeven.

Via de consumentenpagina op www.fsma.be kan u steeds nagaan of voorgestelde verrichtingen wel regelmatig zijn, zo benadrukt de beursautoriteit nog. (Belga/KVDA)

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) waarschuwt voor de activiteiten van beleggingsdienst Edmund Rome Corporate. Edmund Rome Corporate - dat soms ook gewoon de naam Edmund Rome gebruikt - beweert gevestigd te zijn in de Brusselse Louizalaan. Maar de vennootschap heeft in ons land geen vergunning als beleggingsonderneming. 'Zij mag dus geen beleggingsdiensten in of vanuit België verstrekken', waarschuwt de FSMA. De FSMA raadt iedereen ten zeerste af om in te gaan op de financiële diensten van Edmund Rome Corporate of om geld te storten op een rekeningnummer dat door de vennootschap werd opgegeven. Via de consumentenpagina op www.fsma.be kan u steeds nagaan of voorgestelde verrichtingen wel regelmatig zijn, zo benadrukt de beursautoriteit nog. (Belga/KVDA)