Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) verlaagt volgende maand waarschijnlijk de groeiprognoses voor de wereldwijde economie. Dat zei IMF-directeur Christine Lagarde. "We blijven rekenen op een geleidelijk herstel, maar de wereldwijde groei zal waarschijnlijk iets lager liggen dan we in juli hadden verwacht", zei de IMF-topvrouw.

In juli verlaagde het IMF zijn vooruitzicht voor economische groei in 2013 naar 3,9 procent, maar handhaafde het de verwachte groei voor 2012 op 3,5 procent. (Belga/SD)

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) verlaagt volgende maand waarschijnlijk de groeiprognoses voor de wereldwijde economie. Dat zei IMF-directeur Christine Lagarde. "We blijven rekenen op een geleidelijk herstel, maar de wereldwijde groei zal waarschijnlijk iets lager liggen dan we in juli hadden verwacht", zei de IMF-topvrouw. In juli verlaagde het IMF zijn vooruitzicht voor economische groei in 2013 naar 3,9 procent, maar handhaafde het de verwachte groei voor 2012 op 3,5 procent. (Belga/SD)