Het bbp (bruto binnenlands product) in het derde kwartaal 2010 is in vergelijking met het tweede kwartaal met 0,3 procent toegenomen. In een eerdere raming werd rekening gehouden met 0,4 procent. In het tweede kwartaal bedroeg de groei nog 1 procent.
Voor Duitsland - de grootste economie van de 16 landen van de eurozone - werd in het derde kwartaal een groei met 0,7 procent genoteerd na een groei met 2,3 procent in het tweede kwartaal. Voor ons land berekende Eurostat een toename van het bbp met 0,4 procent.

Volgens het statiestiekbureau is de werkloosheidsgraad in de eurozone in november stabiel gebleven op het historisch hoge peil van 10,1 procent. Omgerekend zaten in november in totaal 15,924 miljoen mensen zonder werk in de eurozone.

Het bbp (bruto binnenlands product) in het derde kwartaal 2010 is in vergelijking met het tweede kwartaal met 0,3 procent toegenomen. In een eerdere raming werd rekening gehouden met 0,4 procent. In het tweede kwartaal bedroeg de groei nog 1 procent. Voor Duitsland - de grootste economie van de 16 landen van de eurozone - werd in het derde kwartaal een groei met 0,7 procent genoteerd na een groei met 2,3 procent in het tweede kwartaal. Voor ons land berekende Eurostat een toename van het bbp met 0,4 procent.Volgens het statiestiekbureau is de werkloosheidsgraad in de eurozone in november stabiel gebleven op het historisch hoge peil van 10,1 procent. Omgerekend zaten in november in totaal 15,924 miljoen mensen zonder werk in de eurozone.