Duvel Moortgat zag de winst na belastingen met 27 procent stijgen tot 18,9 miljoen euro. De omzet nam met 21 procent toe tot 137 miljoen euro, waarvan 7,7 procent te danken is aan de overname van De Koninck.

Duvel Moortgat noteert voor vrijwel alle bieren een omzetstijging in de prioritaire markten, meer bepaald die van Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de VS. Duvel blijft het sterkste merk met een groeiende populariteit in het buitenland. In totaal steeg de omzet van Duivel met 7,2 procent. Andere opmerkelijke stijgers waren La Chouffe (+31,7 procent omzet) en de bieren van de Amerikaanse Brouwerij Ommegang (+46,6 procent).

Duvel Moortgat verwacht dat "indien er zich geen onverwachte ontwikkelingen voordoen", er dit jaar opnieuw een stijging zal zijn van de winst en de omzet.

Het dividend wordt verhoogd tot 1,30 euro bruto per aandeel, tegen 1,12 euro in 2010.

Duvel Moortgat zag de winst na belastingen met 27 procent stijgen tot 18,9 miljoen euro. De omzet nam met 21 procent toe tot 137 miljoen euro, waarvan 7,7 procent te danken is aan de overname van De Koninck. Duvel Moortgat noteert voor vrijwel alle bieren een omzetstijging in de prioritaire markten, meer bepaald die van Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de VS. Duvel blijft het sterkste merk met een groeiende populariteit in het buitenland. In totaal steeg de omzet van Duivel met 7,2 procent. Andere opmerkelijke stijgers waren La Chouffe (+31,7 procent omzet) en de bieren van de Amerikaanse Brouwerij Ommegang (+46,6 procent). Duvel Moortgat verwacht dat "indien er zich geen onverwachte ontwikkelingen voordoen", er dit jaar opnieuw een stijging zal zijn van de winst en de omzet. Het dividend wordt verhoogd tot 1,30 euro bruto per aandeel, tegen 1,12 euro in 2010.