Dit krijg je in de VS op je bord voor 1 dollar

Dit krijg je in de VS op je bord voor 1 dollar
© istock

Taco Bell © reuters

Bij Taco Bell vind je nog 11 items - van een chicken-and-cheese quesadilla tot een triple-layer nachos voor 1 dollar.

Mc Donald's © istock

Deze dubbeldekker krijg je niet voor 1 dollar bij hamburgerreus Mc Donald's. Afhankelijk van de locatie krijg je bij Mc Donald's wel behoorlijk wat of net heel weinig voor je geld.

Burger King © CNBC

Bij Burger King krijg je wereldwijd een behoorlijk aanbod voor 1 luttele dollar. Dat aanbod houdt onder meer de Rodeo Chicken sandwich en Rodeo Burger in, alsook enkele crispy chicken sandwiches.

Wendy's © CNBC

In de hamburgertent Wendy's vind je de Jr. cheeseburger, een crispy chicken sandwich, de four-piece nuggets, een soft drink of frieten voor 1 dollar.

Kentucky Fried Chicken © CNBC

De keuze voor een 1 dollar-menu bij Kentucky Fried Chicken hangt af van de locatie. Het aanbod varieert van een Chicken Little sandwich, een apple turnover of een chocolate chip cookie.

Dunkin' Donuts © istock

Ook bij Dunkin' Donuts hangt het ervan af in welke stad je eet. Voor 1 dollar hap je er een bagel, doughnut, hash browns, enkele Munchkins of een egg-and-cheese wrap naar binnen.

Subway © CNBC

Bij Subway is het geen vetpot voor 1 dollar. Reken op niet meer dan een zakje chips of een koekje. Op sommige locaties vind je zelfs helemaal niets voor 1 dollar.

Starbucks © CNBC

'buck' maakt dan wel deel uit van de naam, bij Starbucks vind je evenwel niet veel voor one buck. Misschien een banana of vanilla bean scone, maar niet overal. Houd dan ook rekening met het meervoud van buck vooraleer je bij Starbucks aan tafel gaat en afrekent.