Daarnaast krijgen bezoekers per land een gedetailleerde beschrijving (populatie, landstalen, overheid, levensverwachting, bruto nationaal product) en het aantal bedrijven waarover Dun & Bradstreet informatie heeft. Het volstaat om een land aan te klikken om een gedetailleerde steekkaart te krijgen van populatie, landstaal of bruto nationaal product. Bezoekers van de website krijgen verder korte economische nieuwsflashes uit België, Europa en de rest van de wereld. De economische analyses nemen factoren mee zoals de politieke situatie, economische omstandigheden en betalingsgedrag van de landen.

Serge De Munck, Marketing Manager bij D&B: "De site geeft bedrijven op een toegankelijke manier inzicht in de risico's die ze lopen in het zaken doen in meer dan 200 landen wereldwijd. Dat is niet onbelangrijk voor bedrijven die hun activiteiten willen uitbreiden naar het buitenland, want de economische situatie van een land kan een grote impact hebben op de zakenrelaties in dat land."

De dienstverlening van Dun & Bradstreet is gebaseerd op een business-to-business database met meer dan 164 miljoen bedrijven uit meer dan 200 landen. D&B stelt meer dan 50 mensen tewerk in België en is gevestigd in Sint-Agatha-Berchem. In 2009 realiseerde het bedrijf in België een omzet van zowat 17 miljoen euro.

L.D.

Daarnaast krijgen bezoekers per land een gedetailleerde beschrijving (populatie, landstalen, overheid, levensverwachting, bruto nationaal product) en het aantal bedrijven waarover Dun & Bradstreet informatie heeft. Het volstaat om een land aan te klikken om een gedetailleerde steekkaart te krijgen van populatie, landstaal of bruto nationaal product. Bezoekers van de website krijgen verder korte economische nieuwsflashes uit België, Europa en de rest van de wereld. De economische analyses nemen factoren mee zoals de politieke situatie, economische omstandigheden en betalingsgedrag van de landen. Serge De Munck, Marketing Manager bij D&B: "De site geeft bedrijven op een toegankelijke manier inzicht in de risico's die ze lopen in het zaken doen in meer dan 200 landen wereldwijd. Dat is niet onbelangrijk voor bedrijven die hun activiteiten willen uitbreiden naar het buitenland, want de economische situatie van een land kan een grote impact hebben op de zakenrelaties in dat land." De dienstverlening van Dun & Bradstreet is gebaseerd op een business-to-business database met meer dan 164 miljoen bedrijven uit meer dan 200 landen. D&B stelt meer dan 50 mensen tewerk in België en is gevestigd in Sint-Agatha-Berchem. In 2009 realiseerde het bedrijf in België een omzet van zowat 17 miljoen euro. L.D.