De nettowinst steeg tot 2,62 miljard euro, na 2,28 miljard euro tijdens dezelfde periode een jaar eerder. De cijfers zijn beter dan verwacht.

Analisten gepolst door Bloomberg waren uitgegaan van een winst van 2,22 miljard euro. De winst uit de retailactiviteiten steeg in het eerste kwartaal van 2011 met een kwart. De corporate en investmentbankactiviteiten daalden met 4,6 procent tot 1,64 miljard euro, wat nog steeds boven de analistenverwachtingen van 1,47 miljard euro was.

In België en Luxemburg realiseerde de divisie BeLux Retail Banking een resultaat voor belasting van 227 miljoen euro, 3,8 procent lager dan een jaar eerder. (Belga/Bloomberg)

De nettowinst steeg tot 2,62 miljard euro, na 2,28 miljard euro tijdens dezelfde periode een jaar eerder. De cijfers zijn beter dan verwacht. Analisten gepolst door Bloomberg waren uitgegaan van een winst van 2,22 miljard euro. De winst uit de retailactiviteiten steeg in het eerste kwartaal van 2011 met een kwart. De corporate en investmentbankactiviteiten daalden met 4,6 procent tot 1,64 miljard euro, wat nog steeds boven de analistenverwachtingen van 1,47 miljard euro was. In België en Luxemburg realiseerde de divisie BeLux Retail Banking een resultaat voor belasting van 227 miljoen euro, 3,8 procent lager dan een jaar eerder. (Belga/Bloomberg)