BNP Paribas Fortis, marktleider bij de spaarboekjes, verlaagt op 23 juni de rente op haar Online Spaarrekening Premium en op de Spaarrekening Plus.

De bank zal dan geen normaal spaarboekje meer hebben met een rente van meer dan 0,20 procent. Er zijn wel nog enkele speciale producten met hogere rentes, maar onder voorwaarden.

De vorige renteverlaging bij BNP Paribas Fortis dateert nog maar van 24 april.

Alle traditionele spaarboekjes bij BNP Paribas Fortis zullen vanaf 23 juni een rente hebben van 0,10 procent basis en 0,10 procent getrouwheidspremie.

De bank heeft wel nog twee producten die daar een stuk boven gaan, maar die beperkt zijn tot 6.000 euro nieuw spaargeld per jaar.

De formule Woonsparen (voor klanten tussen 18 en 35 jaar) heeft een basisrente van 0,10 procent en een getrouwheidspremie van 1,40 procent, terwijl de Hello4You-rekening (voor klanten tot en met 27 jaar) een basisrente van 1 procent combineert met een getrouwheidspremie van 0,30 procent. (Belga/BO)

BNP Paribas Fortis, marktleider bij de spaarboekjes, verlaagt op 23 juni de rente op haar Online Spaarrekening Premium en op de Spaarrekening Plus. De bank zal dan geen normaal spaarboekje meer hebben met een rente van meer dan 0,20 procent. Er zijn wel nog enkele speciale producten met hogere rentes, maar onder voorwaarden.De vorige renteverlaging bij BNP Paribas Fortis dateert nog maar van 24 april. Alle traditionele spaarboekjes bij BNP Paribas Fortis zullen vanaf 23 juni een rente hebben van 0,10 procent basis en 0,10 procent getrouwheidspremie. De bank heeft wel nog twee producten die daar een stuk boven gaan, maar die beperkt zijn tot 6.000 euro nieuw spaargeld per jaar. De formule Woonsparen (voor klanten tussen 18 en 35 jaar) heeft een basisrente van 0,10 procent en een getrouwheidspremie van 1,40 procent, terwijl de Hello4You-rekening (voor klanten tot en met 27 jaar) een basisrente van 1 procent combineert met een getrouwheidspremie van 0,30 procent. (Belga/BO)