De prijs van benzine 95 ron daalt dinsdag met ruim een halve cent per liter. Wie gaat tanken, betaalt nog maximaal 1,515 euro per liter. Dat is het laagste peil sinds eind 2010, zo blijkt uit gegevens van de Belgische Petroleum Federatie.

Ook stookolie wordt goedkoper. Bij bestellingen van minstens 2.000 liter betaal je vanaf dinsdag nog maximaal 0,7169 euro per liter, een daling met bijna 3 cent per liter. De stookolieprijs blijft zo op het laagste niveau sinds begin 2011.

'De nieuwe prijzen resulteren uit de schommelingen van de noteringen van de olieproducten en/of van de biocomponenten die inherent zijn aan hun samenstelling(en) op de internationale markten', aldus de FOD Economie. (Belga)

De prijs van benzine 95 ron daalt dinsdag met ruim een halve cent per liter. Wie gaat tanken, betaalt nog maximaal 1,515 euro per liter. Dat is het laagste peil sinds eind 2010, zo blijkt uit gegevens van de Belgische Petroleum Federatie. Ook stookolie wordt goedkoper. Bij bestellingen van minstens 2.000 liter betaal je vanaf dinsdag nog maximaal 0,7169 euro per liter, een daling met bijna 3 cent per liter. De stookolieprijs blijft zo op het laagste niveau sinds begin 2011. 'De nieuwe prijzen resulteren uit de schommelingen van de noteringen van de olieproducten en/of van de biocomponenten die inherent zijn aan hun samenstelling(en) op de internationale markten', aldus de FOD Economie. (Belga)