De Belgische consument toont zich volgens het rapport van de Nationale Bank (NBB) optimistisch over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. De hardnekkige vrees voor een toename van de werkloosheid blijkt stilaan weg te ebben.

Ook met de vooruitzichten voor de algemene economische situatie van het land is het - zij het in mindere mate - beter gesteld.

De indicator van het consumentenvertrouwen staat nu op -9, wat overeenstemt met het op een na beste resultaat in een jaar tijd.

Het volledige verslag van de NBB vindt u hier (pdf)

De Belgische consument toont zich volgens het rapport van de Nationale Bank (NBB) optimistisch over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. De hardnekkige vrees voor een toename van de werkloosheid blijkt stilaan weg te ebben. Ook met de vooruitzichten voor de algemene economische situatie van het land is het - zij het in mindere mate - beter gesteld. De indicator van het consumentenvertrouwen staat nu op -9, wat overeenstemt met het op een na beste resultaat in een jaar tijd. Het volledige verslag van de NBB vindt u hier (pdf)