Speler ricou81 laat ook zien dat het kan lonen om tegen de trend in te gaan, want hij dankt zijn prijs voor een belangrijk deel aan het feit dat hij een turbo long met stoploss 1,05 op de EUR/USD kocht toen de Amerikaanse dollar maar bleef verstevigen en vele experts dachten dat de euro verder zou verzwakken. Hierop boekt hij nu al een winst van 143%. Weliswaar kreeg hij 1500 euro extra voor het uitnodigen van vrienden, maar in totaal boekte hij een winst van 13,10% en daarmee wordt hij de eigenaar van de fraaie digitale camera Sony DSC-H300. Wanneer ricou81 op een week tijd een winst van meer dan 13% kan maken, kunt u dat mogelijk ook. Zeg dus al uw vrienden dat ze zich nog kunnen inschrijven op de website www.beleggerscompetitie.be. Deelname is gratis, maar u kunt slechts eenmaal geldig inschrijven.

Buy and hold strategy loont niet

Bij de leidende portefeuilles stonden er veel die op het juiste ogenblik de turbo short EUR/USD met stoploss 1,16 hadden gekocht. Hierop boekten ze fabelachtige winsten en die bleven maar oplopen omdat de euro verder de dieperik inging. Winsten op papier zijn echter geen echte winsten. Vroeg of laat moet men de moed hebben om winst te nemen en een positie om te keren, zeker wanneer alle technische indicatoren aangeven dat de munt in sterke mate over-gekocht was. Alhoewel die spelers nog in de top-20 staan, werden ze ingehaald door andere, meer avontuurlijke beleggers. De voorlopige leider Papadil die zich al een hele tijd ophoudt in de top speelde het zeker verstandig. Hij nam enkele dagen geleden effectief winst op de turbo short EUR/USD en stelt nu zijn heil in een turbo long op de Duitse DAX-index die de records blijft opstapelen. Een goede keuze? De komende dagen en weken zullen dat uitwijzen.

Haast u om vrienden uitnodigen

Het wedstrijdreglement voorziet dat u extra virtueel geld kunt opstrijken via het uitnodigen van vrienden. Per vriend krijgt u 500 euro met een maximum van 2500 euro. Deze mogelijkheid om vrienden uit te nodigen is slechts geldig tijdens de eerste helft (eerste 6 weken) van de beleggerscompetitie. Deelnemers kunnen nog vrienden uitnodigen tot en met zaterdag 28 maart 2015 om 23u59. De uitgenodigde vrienden zullen zich ook daadwerkelijk moeten inschrijven én een portefeuille aanmaken voor 28 maart 2015 om 23u59 opdat de speler die hen heeft aangebracht extra 500 euro beleggingsgeld ontvangt. Na 28 maart 2015 om 23u59 wordt deze 'invite a friend' gedesactiveerd en worden geen extra beleggingsgelden voor 'invite a friend' meer uitgereikt. Nodig dus nog vandaag vrienden uit voor het te laat is. Uw portefeuille zal er wel bij varen.

Winnaar weekprijs 5

Ricou81 +13,10%

Voorlopige stand 20 maart 2015

Algemeen:

  1. Papadil +27,43%
  2. Pascal59 +24,91%
  3. Les3B +24,82%
  4. hotspots +24,54%
  5. ErwinDraak +24,54%

Studenten:

  1. wote +22,62%
  2. Volvocars +21,82%
  3. simonbeun +21,71%
  4. makar +20,75%
  5. KVDA investments +20,20%
Speler ricou81 laat ook zien dat het kan lonen om tegen de trend in te gaan, want hij dankt zijn prijs voor een belangrijk deel aan het feit dat hij een turbo long met stoploss 1,05 op de EUR/USD kocht toen de Amerikaanse dollar maar bleef verstevigen en vele experts dachten dat de euro verder zou verzwakken. Hierop boekt hij nu al een winst van 143%. Weliswaar kreeg hij 1500 euro extra voor het uitnodigen van vrienden, maar in totaal boekte hij een winst van 13,10% en daarmee wordt hij de eigenaar van de fraaie digitale camera Sony DSC-H300. Wanneer ricou81 op een week tijd een winst van meer dan 13% kan maken, kunt u dat mogelijk ook. Zeg dus al uw vrienden dat ze zich nog kunnen inschrijven op de website www.beleggerscompetitie.be. Deelname is gratis, maar u kunt slechts eenmaal geldig inschrijven. Bij de leidende portefeuilles stonden er veel die op het juiste ogenblik de turbo short EUR/USD met stoploss 1,16 hadden gekocht. Hierop boekten ze fabelachtige winsten en die bleven maar oplopen omdat de euro verder de dieperik inging. Winsten op papier zijn echter geen echte winsten. Vroeg of laat moet men de moed hebben om winst te nemen en een positie om te keren, zeker wanneer alle technische indicatoren aangeven dat de munt in sterke mate over-gekocht was. Alhoewel die spelers nog in de top-20 staan, werden ze ingehaald door andere, meer avontuurlijke beleggers. De voorlopige leider Papadil die zich al een hele tijd ophoudt in de top speelde het zeker verstandig. Hij nam enkele dagen geleden effectief winst op de turbo short EUR/USD en stelt nu zijn heil in een turbo long op de Duitse DAX-index die de records blijft opstapelen. Een goede keuze? De komende dagen en weken zullen dat uitwijzen.Het wedstrijdreglement voorziet dat u extra virtueel geld kunt opstrijken via het uitnodigen van vrienden. Per vriend krijgt u 500 euro met een maximum van 2500 euro. Deze mogelijkheid om vrienden uit te nodigen is slechts geldig tijdens de eerste helft (eerste 6 weken) van de beleggerscompetitie. Deelnemers kunnen nog vrienden uitnodigen tot en met zaterdag 28 maart 2015 om 23u59. De uitgenodigde vrienden zullen zich ook daadwerkelijk moeten inschrijven én een portefeuille aanmaken voor 28 maart 2015 om 23u59 opdat de speler die hen heeft aangebracht extra 500 euro beleggingsgeld ontvangt. Na 28 maart 2015 om 23u59 wordt deze 'invite a friend' gedesactiveerd en worden geen extra beleggingsgelden voor 'invite a friend' meer uitgereikt. Nodig dus nog vandaag vrienden uit voor het te laat is. Uw portefeuille zal er wel bij varen.Ricou81 +13,10%Algemeen: Studenten: