De Beleggerscompetitie is zeker niet bestemd voor hartlijders, want een verkeerde keuze is voldoende om je ver te laten terugvallen. XavierGys die vorige week zo'n schitterende prestatie neerzette houdt nog redelijk stand, maar de winnaar van het eerste weekklassement _diablo_ verdween uit de top-20. De leiding in het algemene klassement werd overgenomen door Papadil.

Profiteren van de sterke dollar

We hebben al herhaaldelijk gesteld dat een goede turbokeuze de sleutel tot succes bij de Beleggerscompetitie betekent en Papadil kon een graantje meepikken van de zwakte van de euro ten opzichte van de dollar, want hij kocht de turbo short op de EUR/USD met stoploss 1,16, waarmee hij inspeelt op een verdere opwaardering van de Amerikaanse munt. Hij heeft die turbo short al langer in portefeuille. Zijn aankoop dateert van 24 februari, maar pas nu begint die belegging haar vruchten af te werpen. Momenteel boekt hij hierop een winst van 106%. Geduld kan dus een mooie eigenschap zijn voor beleggers en het is van het grootste belang om vast te houden aan de strategie die u hebt uitgestippeld. Alhoewel turbo's uw portefeuille een boost kunnen geven, moet dit wel gekoppeld worden aan prima beleggingen. Bij Papadil, die overigens nog ruimte heeft om twee bijkomende vrienden uit te nodigen, vallen vooral de prestaties van de Nederlandse bouwgroep BAM (+24%), Airbus Group (+18%), TomTom (+14%) en CFE (+14%) op. Zijn portefeuille bestaat voorts uit ABInbev, Ahold, ASML, BMW, Heineken en Melexis en hij boekt winst op al die aandelen.

Achtervolgers

De tweede plek wordt voorlopig ingenomen door de portefeuille Beredeneerd en die speler laat, zoals verwacht, zijn grijze hersencellen werken. Hij heeft dezelfde turbo short op EUR/USD 1,16 in portefeuille als Papadil en hij boekt hierop nog een grotere winst dan de leider, omdat hij die al eerder kocht, meer bepaald op 17 februari. Op die turbo behaalt Beredeneerd momenteel een winst van 148%. Het is overigens niet altijd een goed idee om snel winst te nemen op een turbo. Die turbo is momenteel 11.802 EUR waard en wanneer Beredeneerd die zou verkopen, kan hij maar nieuwe turbo's kopen voor een bedrag van 5% van zijn portefeuille. De speler in kwestie nodigde al vijf vrienden uit, waardoor hij 2500 EUR extra virtueel geld in de wacht sleepte, maar hij kan de Beleggerscompetitie nog liken op Facebook waarmee hij andermaal 500 EUR rijker kan worden. We herhalen dat u de link moet gebruiken op de homepagina om dat te doen. Kijken we naar de portefeuille van Beredeneerd - en dat kunt u ook doen - dan stellen we vast dat hij op vier van zijn aandelenbeleggingen (CapGemini, Melexis, Randstad en Sioen) winsten van meer dan 11% boekt. Op de derde plaats vinden we Nick dezwarte terug die eveneens dezelfde turbo short op EUR/USD 1,16 in portefeuille heeft.

Winnaar weekprijs 3

Thoelen92 +10,08%

Voorlopige stand 6 maart 2015

Algemeen:

  1. Papadil +19,88%
  2. Beredeneerd +19,52%
  3. Nick dezwarte +19,20%
  4. Catherine C. +17,72%
  5. achilles007 +17,72%

Studenten:

  1. Thoelen92 +17,65%
  2. pieterpijls +15,51%
  3. wote +15,49%
  4. Swagg +14,92%
  5. Oliboli +14,42%
De Beleggerscompetitie is zeker niet bestemd voor hartlijders, want een verkeerde keuze is voldoende om je ver te laten terugvallen. XavierGys die vorige week zo'n schitterende prestatie neerzette houdt nog redelijk stand, maar de winnaar van het eerste weekklassement _diablo_ verdween uit de top-20. De leiding in het algemene klassement werd overgenomen door Papadil. We hebben al herhaaldelijk gesteld dat een goede turbokeuze de sleutel tot succes bij de Beleggerscompetitie betekent en Papadil kon een graantje meepikken van de zwakte van de euro ten opzichte van de dollar, want hij kocht de turbo short op de EUR/USD met stoploss 1,16, waarmee hij inspeelt op een verdere opwaardering van de Amerikaanse munt. Hij heeft die turbo short al langer in portefeuille. Zijn aankoop dateert van 24 februari, maar pas nu begint die belegging haar vruchten af te werpen. Momenteel boekt hij hierop een winst van 106%. Geduld kan dus een mooie eigenschap zijn voor beleggers en het is van het grootste belang om vast te houden aan de strategie die u hebt uitgestippeld. Alhoewel turbo's uw portefeuille een boost kunnen geven, moet dit wel gekoppeld worden aan prima beleggingen. Bij Papadil, die overigens nog ruimte heeft om twee bijkomende vrienden uit te nodigen, vallen vooral de prestaties van de Nederlandse bouwgroep BAM (+24%), Airbus Group (+18%), TomTom (+14%) en CFE (+14%) op. Zijn portefeuille bestaat voorts uit ABInbev, Ahold, ASML, BMW, Heineken en Melexis en hij boekt winst op al die aandelen.De tweede plek wordt voorlopig ingenomen door de portefeuille Beredeneerd en die speler laat, zoals verwacht, zijn grijze hersencellen werken. Hij heeft dezelfde turbo short op EUR/USD 1,16 in portefeuille als Papadil en hij boekt hierop nog een grotere winst dan de leider, omdat hij die al eerder kocht, meer bepaald op 17 februari. Op die turbo behaalt Beredeneerd momenteel een winst van 148%. Het is overigens niet altijd een goed idee om snel winst te nemen op een turbo. Die turbo is momenteel 11.802 EUR waard en wanneer Beredeneerd die zou verkopen, kan hij maar nieuwe turbo's kopen voor een bedrag van 5% van zijn portefeuille. De speler in kwestie nodigde al vijf vrienden uit, waardoor hij 2500 EUR extra virtueel geld in de wacht sleepte, maar hij kan de Beleggerscompetitie nog liken op Facebook waarmee hij andermaal 500 EUR rijker kan worden. We herhalen dat u de link moet gebruiken op de homepagina om dat te doen. Kijken we naar de portefeuille van Beredeneerd - en dat kunt u ook doen - dan stellen we vast dat hij op vier van zijn aandelenbeleggingen (CapGemini, Melexis, Randstad en Sioen) winsten van meer dan 11% boekt. Op de derde plaats vinden we Nick dezwarte terug die eveneens dezelfde turbo short op EUR/USD 1,16 in portefeuille heeft.Thoelen92 +10,08%Algemeen: Studenten: