Alexandre Van Damme is verhuisd naar Zwitserland. Dat melden De Tijd en het Franstalige tijdschrift Médor, en wordt bevestigd door officiële documenten van Van Dammes Luxemburgse vennootschappen.

Eind augustus kocht de discrete Van Damme (54) een domein van meer dan 21.000 vierkante meter op een steenworp van het Zwitsers dorpje Chéserex, vlak bij Genève. Maar het gaat om meer dan een vastgoedinvestering, blijkt nu.

Verscheidene bronnen bevestigen aan De Tijd en Médor dat Van Damme verhuisd is naar het Zwitsers dorp. Het is niet duidelijk of Van Damme verhuist om fiscale redenen. Wel lijken privacy en een gevoel van onveiligheid een determinerende rol te hebben gespeeld, meldt de krant.

Dat hij vorig jaar werd gefilmd in de tribunes van RSC Anderlecht zou de spreekwoordelijke druppel zijn geweest. De rechterhand van Van Damme, Maximilien de Limbourg, wil geen commentaar gegeven op het nieuws.

(Belga/BO)

Alexandre Van Damme is verhuisd naar Zwitserland. Dat melden De Tijd en het Franstalige tijdschrift Médor, en wordt bevestigd door officiële documenten van Van Dammes Luxemburgse vennootschappen.Eind augustus kocht de discrete Van Damme (54) een domein van meer dan 21.000 vierkante meter op een steenworp van het Zwitsers dorpje Chéserex, vlak bij Genève. Maar het gaat om meer dan een vastgoedinvestering, blijkt nu. Verscheidene bronnen bevestigen aan De Tijd en Médor dat Van Damme verhuisd is naar het Zwitsers dorp. Het is niet duidelijk of Van Damme verhuist om fiscale redenen. Wel lijken privacy en een gevoel van onveiligheid een determinerende rol te hebben gespeeld, meldt de krant. Dat hij vorig jaar werd gefilmd in de tribunes van RSC Anderlecht zou de spreekwoordelijke druppel zijn geweest. De rechterhand van Van Damme, Maximilien de Limbourg, wil geen commentaar gegeven op het nieuws. (Belga/BO)